sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Tukka hyvin, kaikki hyvin!

Kuten otsikkokin sen jo kertoo; tukka hyvin, kaikki hyvin! Tästä voisi päätellä, että minulla harvoin on kaikki hyvin :) Minä en mistään muusta asiasta ulkonäössäni kriiseile yhtä paljoa kuin hiuksista. Minua onkin kirottu ohuella, hennolla ja piikkisuoralla tukalla. Jos sen aamulla jotenkuten peilin edessä saan kuosiin niin viimeistään ovesta ulos astuessa se jo valuu lättänänä pitkin päätä :/
Avun ja pelastuksen ainaiseen tukka ongelmaani löysin hiustenpidennyksistä.

Nämä kylmäkeratiini-pidennykset minulla on nyt ollut about 8kk ja haikein mielin näistä luovun..ainakin hetkeksi aikaa :) Voisin oikeastaan pyhittää ihan oman postauksen tälle pidennys asialle, niin huippu tekniikka tämä on ollut! Monet sinettien käyttäjät ovat tähän tekniikkaan vaihtaneet, enkä ihmettele että miksi!

 Tämä vapaapäivä on kulunut nettiä selatessa ja erilaisiin hiusmalleihin tutustuessa..Omat hiukseni ovat kasvaneet nyt hiukan olkapään yli, mutta koska latvat ovat niin kuivat ja haaroittuneet ajattelin leikkauttaa niistä aika paljon pois..Joten suht lyht malli siis hakusessa.. Lyhyt malli toimii muutenkin paremmin ohkaisessa tukassani, sillä pitkänä se helposti roikkuu ohuena lirttinä. Tämä jos jokin tosi aiheuttaa suurta ahdistusta! :) Mielestäni kun kasvoihini sopii paremmin pitkät hiukset..Alla kuitenkin muutamia malleja  joita tosissani voisin harkita.. Ideoita ja mielipiteitä otetaan avosylin vastaan!

2 kommenttia:

  1. Mitä hintaluokkaa nuo kylmäkeratiinipidennykset ovat?:) tiedän, että se vaihtelee paljon käyttäjän omista hiuksista mutta olisi kiva kuulla lähtöhintaa/hintaluokkaa noille.

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti en osaa tarkkaa hintaa sanoa kun hinta tosiaan vaihtelee omasta tukasta, pidennyksen pituudesta ja sinettien määrästä riippuen. Itse sain hieman halvemmalla kun kampaajani oli vasta opetellut tämän tekniikan ja "treenasi" minun hiuksilla :)
    Teen näistä jossakin vaiheessa oman postauksen ja voin tiedustella siihen kampaajaltani hintoja :)

    VastaaPoista