tiistai 31. heinäkuuta 2012

Työssä jaksamisesta..


Olen ollut n. kuukauden töissä loman jäljiltä ja jo tuntuu kuin lomaa ei olisi ollutkaan :) Tänään silmiini osui Turun sanomien artikkeli "Terveelliset elämäntavat säilövät lomaenergiaa". Artikkeliin pääset tästä.
Pointtina oli huolehtia työssä jaksamisesta, riittävästä unensaannista ja terveellisestä ruokavaliosta. Näillä eväillä työterveyshuollon ylilääkäri Tanja Vuorelan mukaan voi vireystilan säilyttää pitkälle syksyyn! Eikös kuullostakin aika hyvältä?! :)

Keväällä ostetun omakotitalon ja sen remontoimisen & sisustamisen myötä liikunta on jäänyt lähes kokonaan pois päiväjärjestyksestäni. Ja vaikka kesällä onkin helppo syödä terveellisesti tuoreiden kasvisten ja marjojen ansiosta on oma ruokavalioni repsahtanut aivan täydellisesti. Jäätelöt, mansikkakakut ja terassisiiderit ovat tuoneet vyötärölle pikkaisen ylimääräistä :) Tässä eräänä päivänä huomasinkin jo kaipaavani ryhdistystä arkeen. Työssäkäynti nyt tietysti on saanut vuorokausirytmin palaamaan uomiinsa, mutta muuten kaikenlainen lomalusmuilu on jäänyt päälle :D
Aionkin nyt VÄHENTÄÄ kaikenlaista herkuttelua ja noutoruoan syömistä, totaalikieltäytyjäksi minusta ei missän nimessä ole! Myös ryhmäliikunta & salikortin uudelleen aktivoiminen on suunnitteilla..
 
Kuvat myheartit.com
                                   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti