perjantai 17. elokuuta 2012

A-line hair cut


Yllä olevan kollaasin kanssa marssin tänään töiden jälkeen kampaajan tuoliin!
8 kuukauden jälkeen on aika tullut luopua näistä kylmäkeratiini-pidennyksistäni. Kirjoitan viikonloppuna tarkemmin tästä pidennystekniikasta kunhan vaan saan kampaajaltani muutaman asian tarkistettua.

Eilisilta vierähti etsiessäni netistä sopivia kuvia kampaajalle näytettäväksi ja kyllähän sieltä löytyi toinen toistaan upeampia malleja, jotka itselleni haluaisin. Yritin kuitenkin etsiä realistisia vaihtoehtoja. Turha viedä kampaajalle kuvaa esim Jennifer Lopezin upeasta tukasta, kun valmiiksi jo tietää ettei sellaista minun ohkaisiin ja hentoihin hiuksiini taiota ilman ihmeitä :D 
Tämä Kirsi Ståhlbergin mallin voisin kuitenkin omissa hiuksissani nähdä mahdolliseksi toteuttaa!

Mitä sitten olen hakemassa?! Ainakin haluan säilytää tämän kylmän sävyn, ehdottomasti! Olen myös aloittanut kasvattamaan omaa maantienharmaata sävyäni pohjaksi, jota sitten vain raidoitan kylmillä, tuhkan sävyisillä raidoilla. Malliksi taasen haluan tuon A-linjaisen leikkauksen, joka siis pitenee eteenpäin. Haluan hiukan jyrkemmin pitenevän kuin mitä Kirsin hiuksissa, siksi liitin kollaasiin mukaan tuon yhden Victoria Beckhamin kuvan.

Mitäs mieltä suunnitelmistani olette?! :)

8 kommenttia:

 1. Suunnitelmasi vaikuttavat todella hyvältä!:)

  Jos itselläni olisi lyhyet hiukset, ne voisivat olla juuri tuollaiset. Periaatteessa vähän niinkuin polkkamalli, mutta edestä hieman pidempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oma tukkani oli kuitenkin sen verran kasvanut ja säästynyt hyväkuntoisena pidennyksistä huolimatta, etten kuitenkaan ihan noin lyhyeksi raskinut leikata :) ainakaan ihan vielä!

   Poista
 2. Tykkään! Voisin itsekin harkita tuota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tuossa yllä jo kirjoittelin, en raskinutkaan tällä kertaa ihan noin lyhyeksi leikata vaan jätin klassisen tasapitkän polkkatukan. Tykkään kyllä tästäkin!

   Poista
 3. Tosi kivoja noi kuvat! Ootko nyt tyytyväinen leikkaukseen, vaikka et ihan noin leikkauttanutkaan? Jonkun tollaisen voisin haluta itsekin, jos omistaisin paksummat hiukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen, vielä kun sen vastaleikatun tunteen saisi säilytettyä :) Itse omistan ohuet hiukset eikä se mielestäni ole este kyseiselle leikkaukselle!

   Poista
 4. Victorian A-linjainen hiusmalli on ollut itsellänikin jo useamman vuoden! Nyt aloin taas hieman kasvattamaan, mutta saa nähdä riittääkö kärsivällisyys siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni erittäin tyylikäs ja klassinenmalli kyseessä! Itse aion seuraavaksi tuon ehdottomasti leikkauttaa, viimeksi kun meni pupu pöksyyn :)

   Poista