torstai 2. elokuuta 2012

Blogikirppiksen satoa

Huomenta!

Shoppailin eilen hiukan erään bloggaajan pitämällä blogikirppiksellä. Pukeutumisessani tykkään neutraaleista, helposti yhdistettävistä sävyistä kuten valkoinen, musta, beige ja harmaa. Ennenkaikkea rakastan merihenkistä tyyliä, johon on helppo yhdistää sekä kultaisia että hopeisia koruja. Tämä merihenkisyys näkyy pukeutumisessani etenkin kesällä enenevissä määrin..
Osuinkin selailemaan kirppis-sivua passeliin aikaan, sillä ensimmäinen, joka sähköpostitse ilmoitti halukkuudestaan tuotteen ostaa myös sai sen! Itse nappasin nämä kaksi korkeavyötäröistä hametta:


Yläosaksi hieman sini-valkoraitaa, kultaiset korut ja Vuittoni käsipuoleen ja täydellinen asu merelle on taattu! Lisäksi nappasin tämän punaisen hameen. Viime vuodesta asti olen jäänyt harmittelemaan samantyylisen hameen jättämistä Zaran vaatetangolle. En usko tämän olevan kyseinen hame, mutta toivotaan että tämä olisi vähintäänkin yhtä hyvä ellei jopa parempi :) Kartan usein pukeutumisessani voimakkaita värejä, mutta tämän sävyinen alaosa yhdistettynä valkoiseen yläosaan ja hillittyihin asusteihin voisi jopa omalla kohdallani toimia! 
Kuvat lainattu Xenian blogikirppis-sivulta

3 kommenttia:

 1. Törmäsin Celinan kommenttiboksissa kommenttiisi ja tunnistin heti kaunottaren! Kyselinkin jokunen aika sitten K:ltä kirjoitatko blogia. :)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Täytyy myöntää että itse tunnistin sinut, seuraamani blogin kirjoittajaksi vasta kun näin kuvasi fb:n vauvakutsu-keskustelussa :)

  Kiva kun jätit kommentin, olen tosiaan aika noviisi vielä tässä bloggailussa..

  VastaaPoista
 3. Hih! Ihanaa että löysin blogisi, ehdottomasti jään seurailemaan. Tuo Henrin mekko on aivan ihana, näytät upealta!

  Laitoin fb:n kautta viestiä myös, en nimittäin ollut varma että tunnistatko :D Kyllä täällä ruudun toisella puolella myös välillä menee sormi suuhun kun koodien kanssa tulee työstettyä, mutta onneksi mies auttaa hädässä :D

  VastaaPoista