maanantai 20. elokuuta 2012

Hiustenpidennyksistä..


Kylmäkeratiini on menetelmänä aika uusi keksintö. En ole ammattilainen, joten selityksenikään ei ole ammattilaisen tasoa, suosittelen esittämään tarkemmat kysymykset kampaajalle, joka tämän menetelmän taitaa :)

SE juttu, tässä tekniikassa on kuitenkin, ettei siinä käytetä lämpöä ollenkaan, joka rasittaisi omaa tukkaa. Kylmäkeratiini pidennyksissä käytetään patentoitua nestemäistä keratiinia ja näin ollen se on hellävarainen omalle tukalle.  Koska aine ei reagoi lämmön kanssa olen aika huolettomasti uskaltanut käyttää suoristusrautaa, volummasteria sekä pearl wandia :)Väänsin äkkia aamulla ennen kampaajalle menoa kiharat vielä viimeistä kertaa.... jotka sade tosin pilasi :)Kiinnitysosat tehdään juuri halutun kokoisiksi ja ne ovat läpinäkyviä. Ne voidaan kiinnittää yksitellen ja "lomittain", jolloin omiin hiuksiin kohdistuu vähemmän painoa. Ja tulos tosiaan on erittäin huomaamaton! 
Mm. näiden seikkojen vuoksi tämä pidennysmenetelmä sopii erityisen hyvin hento/ohuthiuksisille.

Hintaan vaikuttavat niin monet eri tekijät; kuinka paljon pidennyshiusta tarvitaan, minkä pituista hiusta käytetään ja tottakai myös itse työ maksaa. En usko että halvalla saa hyvää, joten kannattaa miettiä haluaako pidennyksiä todella, hinnat kun usein lähtevät siitä 300e ylöspäin.
Ystäväni kävi pari päivää sitten ottamassa pidennykset tällä menetelmällä ja kyllä täytyy sanoa näin ulkopuolisen silmin, että lopputulos on täydellinen! Ikinä en uskoisi, että hänellä mitään pidennystä onkaan! Hän on itse myös monet eri menetelmät kokeilleena ensimmäistä kertaa 110% tyytyväinen lopputulokseen <3>


Kysykää ihmeessä lisää niin yritän parhaani mukaan vastata!

8 kommenttia:

 1. Olen niin koukuttunut pidennyksiin että tämä kyllä kiinnostaisi! Mulla on vielä tosi ohuet omat hiukset. En vaan ole nähnyt vielä missään kampaamoissa että tehtäisiin tuolla menetelmällä?

  VastaaPoista
 2. Itse liputan kyllä täysin tämän tekniikan puolesta! Helsingissä ja Tampereella on ainakin tekijöitä.

  VastaaPoista
 3. Ihan perfect-blogi pukeutumisesta ja asusteista! Löysin tänne Pintaraapaisuja-blogin kautta. Olen niin innoissani tästä löydöstä!!
  Ihanaa pian alkavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia todella paljon. Ilahdun aina suunnattomasti uusista kommenteista! Kävin nopeasti vilkaisemassa mahtavaa blogiasi ja varmasti palaan illemmalla ajan kanssa! :)

   Poista
 4. Hei:) ksuanko sinulla pysyi nuo hiukset päässä, että kuinka usein pitäisi huoltaa ja pystyyky samaa hiusta käyttämään uudelleen? Olisin kiitollinen vastauksista:) -anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kävin huollattamassa n. 2 kuukauden välein..Kesällä tuntui, että oma tukka kasvoi todella nopeeta vauhtia :)
   Olen lukenut, ettei hiuksia pystyisi käyttämään uudelleen mutta minulla ainakin sinetit laitettiin kolmeenkin kertaan uudelleen. Eivätkä menneet miksikään! Hieman hius aina lyhentyi kun vanha sinetti leikattiin pois uuden tieltä!

   Kysy ihmeessä lisää jos jokin jäi mietityttämään. Teen tässä loppuviikon aikana vielä oman postauksenkin näistä tänään laitetuista pidennyksistä :)

   Poista
 5. Heips, kiva ja tyylikäs blogi! :)
  Liima sulatetaan yhtä lailla kylmäkeratiinimenetelmässä ja on pelkkää markkinointipuhetta ettei näidenkin liimasinettien haittavaikutukset olisi olemassa. Joissakin näissä "kylmä"liimoissa sulattajana toimivat mikroaallot, toisissa ultraviolettivalo. Uudelleen käytettävyys on iso plussa, hyvä tukkamateriaali kestää kyllä, ja osaavissa käsissä kokonaistulos voi olla hyvinkin huomaamaton.

  Kaverillesi hiustenpidennyksen tehnyt kampaaja on selvästi osannut kiinnityksen ja sen on vielä tärkeämpää kuin käytetty tekniikka! Olisi kiva kuulla oletko vielä itse käyttänyt tätä menetelmää ja oletko ollut tyytyväinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja olipa hyvä että kirjoitit lisäinfoa!
   Itse olen viime aikoina päätynyt ihan teippipidennyksiin, joskin nämä kylmäkeratiini pidennykset kuten myös sinettipidennykset ovat mielestäni olleet paremmat omassa tukassani. En ole vain löytänyt hyvää tekijää entisen lopettaessa kampaajan työt.

   Poista