keskiviikko 22. elokuuta 2012

Trenssi


Selailin tässä aikani kuluksi Elloksen tuotevalikoimaa. En muista olenko koskaan heiltä tilannut muita kuin sisustusjuttuja!? Nyt kuitenkin mahtavat alet houkuttelivat :) Paljon tuotteita jopa -50 % alennuksella.  Onko teillä kokemusta Ellokselta tilaamisesta ja tuotteiden laadusta?Yhden löydön kuitenkin tein! Nimittäin alla oleva Espritin De Corp-takki! Espritin vaatteisiin kun olen ollut aina varsin tyytyväinen ja heidän laatuunsa luotan täysin. Takki oli tosiaan -50%. Ainut mitä jäin pohtimaan oli väri. Beige tietysti olisi klassinen ja ajaton, mutta en vaan voi sille mitään että rakastan yli kaiken tummansinistä!

 Mitä mieltä te olette; beige vai tummansininen?

6 kommenttia:

 1. Itsellänihän juuri tuo Espritin takki on tuona beigenä, mutta toinen Hilfigerin trenssi on kyllä tummansininen :) Silloin tein itse valinnan siten, että ensiksi ostin tummansinisen. Mutta vaihtelu virkistää, ja nyt oli beigen vuoro :) Tuo Elloksen tressi oli oikein hyvän värinen kyllä, joten vaikea valinta sulla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyvltä näytti päälläsi tuo trenssi! Klikkailin sen itsekin kotiin sovitettavaksi. Ja väripulmakin ratkesi itsellään kun sinisestä olivat koot loppuneet :D

   Poista
 2. Voi että, molemmat on todella kivan näköiset. En osaisi itse ainakaan päättää :D

  Espritin vaatteet ainakin on todella laadukkaita.

  Klikkailin muuten itseni lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri ratkesi ikään kuin itsestään; sinisestä olivat nimittäin minun koot loppuneet! Nyt tietysti olisin sitten halunnutkin juuri tuon sinisen version :)

   Ihan huippua, että liityit lukijaksi! Nähdään varmasti jatkossakin, puolin jos toisin blogeissamme. Olen meinaa ahkerasti vieraillut sinunkin postauksia lukeskelemassa!

   Poista
 3. Täällä myös liputetaan Espritin puolesta, syystä tai toisesta ;)
  Molemmat ovat ehdottomasti klassisia ja hinta/laatusuhde kohtaa, ja hyvän löydön olet tehnyt 50% on moinen ale jo :P

  Itse myös haaveilen sinisestä trenssistä ja himoitsenkin yhtä yksilöä! :D

  VastaaPoista
 4. Kovasti täällä jo odottelen että paketti saapuisi! Olisi kiva kuulla sinun sinisestä himotuksen kohteesta! :>

  VastaaPoista