keskiviikko 8. elokuuta 2012

Uuden vuoden suunnitelmia


Hypin täällä ympäri taloa aivan innoissani!! Nimittäin tulevalle vuodelle meillä onkin aika mahtavia matkasuunnitelmia..Miten sitä oikein vain jaksaa odottaa?!? :) En ole meinaa ollut ensimmäisenä siinä jonossa jossa kärsivällisyyttä jaettiin. :)
Ensi vuoden tammikuussa saan kuitenkin viettää kaksi viikkoa seuraavanlaisessa päivän asussa:
Vinkkejä ja omia matkakertomuksia otetaan enemmän kuin mielellään vastaan,
kumpikaan kun meistä ei ikinä Thaimaassa ole käynyt. 
Kohteeksi olemme alustavasti, näin ensi tutustumalla miettineet Krabia.

4 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, teillä mahtavaa reissua luvassa!:)

  Me olemme olleet Thaimassa 4 kertaa eri kohteissa, Bangkokissa, Hua Hinissa ja Pattayalla 2 kertaa. Kohdevalinta riippuu vähän siitä mitä lomalta haluaa. Jos tarkoituksena on vain ottaa rennosti ilman sen kummempia aktiviteetteja niin Hua hinia voin kyllä suositella. Mutta jos shoppailla haluaa niin siihen kannattaa ottaa sitten pari päivää Bangkokissa, aah mikä shoppailijan taivas!:D

  Krabista ei siis ole henkilökohtaista kokemusta, mutta moni tuttu on siellä käynyt ja tykänneet kyllä kovasti. Kuulemma sukeltajan paratiisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos kun jaoit kokemuksesi!
   Hua Hin kuullostaisi myös varteenotettavalta vaihtoehdolta.. Rentoiluloma kun nimenomaan on kyseessä. Tosin sen verran aktiivisia olemme ettei ihan pelkkää rannalla makoiluakaan kahta viikkoa jaksa, joten jonkinlaista aktiviteettia pitäisi myös löytyä :)

   Poista
 2. Milloin sinulla on laskettu aika? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en ihan ymmärtänyt kysymystäsi? Tosiaan ensi vuoden alkuun meillä on mahtavia matkasuunnitelmia..Raskaana en siis ole :)

   Poista