sunnuntai 26. elokuuta 2012

Vielä on kesää jäljellä

Täällä ollaan ainakin tänään ja eilen saatu nauttia vielä auringonpaisteesta!
Selailin tässä viime kesäisiä kuvia ja tämä alla oleva kuva erityisesti nousi esille. Olin viime vuonna, elokuun lopulla ystäväni segelbåtilla viettämässä viikonloppua. Myös tänä vuonna, elokuun lopulla tuo perinteinen meripäivä olisi ohjelmassa ollut. Itselle vaan osui juuri tuohon kohtaan kalenteria työvkloppu :/  mutta voisitteko kuvitella, että tänä vuonna olisin tapahtumaan osallistunut yhtä kesäisessä asussa kuin viime vuonna?!

Tässä kuvassa nyt ei vilahda kuin tuo oranssi toppi, mutta alaosana toimi klassinen musta kynähame. Ja todellakin, koko viikonlopun tarkenin tuolla varustuksella..Pitkähihaista ei tarvittu kuin yön myöhäisinä tunteina kun kotiin kävelin :)
Tästä kesästä luopuminen on ainakin minulle ollut erityisen vaikeaa kun tuntuu ettei se edes kunnolla alkanutkaan. Niin hartaasti koko pimeän jakson kesän tuloa odotin ja nyt hellepäivät voikin laskea yhden käden sormilla :( 
Ei tässä kuitenkaan muu auta kuin asennoitua syksyn tuloon. Hetken aikaa jaksan aina siitäkin nauttia; saa vetää villasukat jalkaan, pukeutua paksuihin, lämpöisiin neuleisiin, sytytellä kynttilöitä ja käpertyä viinilasin kanssa sohvan nurkkaan! Tosin nopeasti tämäkin viehätys katoaa ja alan taas odotella kesää ;) Itse lukeudun kyllä ihan 100% kesäihmisiin!
Mistä vuodenajasta te eniten pidätte?8 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin totta, kesä ei kunnolla vielä alkanutkaan, ja nyt se on jo ohitse. Mutta pääseepähän shoppailemaan ihania syksyisiä vaatteita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, jotain piristettä sentään! :)

   Poista
 2. Mulla on ihan samanlainen fiilis kesästä, siitä ei malttaisi luopua millään. Ja tosiaan kun se ei oikein edes alkanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäihmisiä tuntuu siis muitakin olevan :)

   Poista
 3. Tämä kesä oli kyllä viileä verrattuna kahteen edelliseen. Itse olen ehdottomasti syksyihminen, rakastan kirpeitä aurinkoisia aamuja, pimeneviä iltoja, kynttilän valoa..
  Mutta muutama lämmin kesäpäivä olisi vielä paikallaan :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa Sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat tuon syksyn jotenkin kuullostamaan ihan siedettävältäkin vuodenajalta tämän kesäihmisen korvaan :) Kivaa viikkoa Sinullekin!

   Poista
 4. kävitkö siellä kampaajalla kun puhuit? saako uudesta tukasta mahdollisesti kuvaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kyllä, tosin pupu meni pöksyyn enkä ihan noin lyhyttä mallia leikkauttanutkaan :) Katsotaan jos saisin tästä polkkatukasta tännekin kuvaa!

   Poista