maanantai 17. syyskuuta 2012

Hjälp!

Voi vitsit! Olisihan tämä pitänyt arvata, ei minun tekniikan taidoillani olisi kannattanut mennä tätä ulkoasua sörkkimään :/
Kokeilin tuossa muutamia muitakin asetteluja, mutta päädyin kuitenkin siihen jo täällä nähtyyn, alkuperäiseen ratkaisuun; tekstit ovat tuossa keskellä ja sitten oikealla sivupalkissa on arkisto, tunnisteet sun muut... Noh, jossain meni kuitenkin pieleen koska nuo edellä mainitut asiat eivät enää sijoitu tuonne oikealle vaan ovat tuolla ihan sivun lopussa!! APUA!
Osaisiko joku auttaa tässä asiassa? Tuossa ulkoasun muokkaus toiminnossa kun nuo gadgetit näkyvät juuri siinä paikalla mihin ne haluankin, mutta sitten kun emnen katsomaan blogiani on ne taas tippuneet sivun alareunaan. Missäköhän kohtaa olen taas painanut jotain väärin? :)Minulla olisi niin monta postausta teille kirjoitettavana, mutta enhän nyt tällaisen ulkoasun kanssa voi jatkaa! :/ Olen ihan hermoromahduksen partaalla tämän asian kanssa :)
Koitan illalla vielä rauhassa kotona tutkailla asiaa..

5 kommenttia:

 1. Onpa outoa.. Minullakin on ollut Bloggerin kanssa vähän probleemia. Nyt kun kirjoitan tätä kommenttia, niin tunnisteet ovat siinä kohtaa missä haluat, mutta normitilassa ovat alalaidassa.. Oletko Googlelta kysynyt ongelmaan vastausta..?
  Muistathan aina jokaisen uudistuksen jälkeen painaa `tallenna`,. Itelläni tuppaa se usein unohtua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Itsellä sama juttu, että nyt tässä vastaustilassa ulkoasu on sellainen kun haluankin! Kumma juttu?! Tallentanut olen joka käänteessä ja kaikki muokkaus-jutut käynyt läpi eikä vikaa löydy :/
   Harmittaa ihan hirveästi kun mielessä olisi niin monta kivaa postausideaa!

   Poista
  2. Voi harmitus! Toivottavasti joku osaa auttaa sinua, auttaisin kovin mielelläni jos vain osaisin!

   Poista
  3. Kiitos ystävällisyydestäsi! <3 Sain kuin sainkin, älä tosin kysy että miten elementit sijoittumaan oikein! wuhuu :)

   Poista