perjantai 21. syyskuuta 2012

Sisustustarrat

Mukavaa iltaa! 
Olen tehnyt viimeiset kolme päivää 11 tuntista työpäivää ja muun ajan oikeastaan nukkunut :) Ihan kuin, vielä kaiken kukkuraksi olisi pieni flunssan poikanen puhkeamassa :/

Tänään ollaan kuitenkin molemmat vietetty vapaapäivää ja heti aamusta laitettu hihat heilumaan!
Kävin alkuviikosta Kodin Terrasta ostamassa maalit, telat ja pensselit, yllätyksekseni naistenviikon kunniaksi naiset saivat sävytyksen  kaupanpäälle :) Nyt on listat revitty irti, teipattu oven ja ikkunan pielet ja muutenkin valmistelut suoritettu. Huomenna sitten päästään maalaamaan!!
Sillä aikaa kun mies suoritti vierashuoneen esivalmisteluja, availin minä innokkaana postin mukana tulleen kirjeen! Tilailin jokin aika sitten walldecor sivustolta pari kappaletta sisustustarroja.
Niin pienillä muutoksilla sai kivaa, uutta ilmettä kotiin! Tykkään ihan hirmuisesti lopputuloksesta ja asentaminen oli todella helppoa!Meillä keittiön kaapistot ovat valkoiset, kiiltäväpintaiset ja ilman vetimiä, aivan niinkuin halusinkin. Kuitenkin jäin jotain pientä yksityiskohtaa kaipaamaan ja siinähän se on! Piste i:n päälle :)
3 kommenttia:

  1. Arvaas kenen keittiöstä löytyy tuo sama lattetarra ;)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa osallistumaan arvontaan blogissani: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
    :)

    VastaaPoista