keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Tunnustus

Sain äskettäin Liisa's wonderland :in ihanalta Liisalta sekä Pieni onnenpesä :n Jennalta tällaisen tunnustuksen! Ja voi miten se sydäntäni lämmittikään! Suosittelen kurkkaamaan myös hänen mahtavaan blogiin :)
Olen nyt noin kuukauden päivät tätä blogia kirjoitellut ja on ollut ihana huomata miten rakas harrastus tästä on jo näin lyhyessä ajassa tullut.
Blogini toimii minulle loistavana vastapainona työlle ja keinona irtautua arjesta. Työni on henkisesti välillä varsin rankkaa ja arki on usein muutenkin hektistä, pitäisi revetä niin moneen suuntaan. Tämän blogin parissa saankin hetken ihan vain itselleni; asian parissa joka tuottaa mielihyvää ja postitiivista mielialaa!

Usein liitän bloggailuun pitkät ja rauhalliset aamupalahetket kera kahvikupposen! Tästä onkin muodostunut minulle jo varsin tärkeä ja odotettu "oma aika"
Säännöt menevät näin:


1. Kiitä bloggaajaa linkin kera keneltä tämän sait.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.


Tämä tunnustus on näkynyt jo monissa blogeissa enkä minä osaa valita vain viittä, jolle tämän lähettäisin.
Mielestäni tämän ansaitsevat kaikki, jotka ovat rohkaistuneet ja perustaneet oman julkisen blogin ja jakavat arkensa meidän kanssa!

2 kommenttia:

  1. BLogissani on sinulle samainen tunnustus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! Päivitin tekstiä, jolloin viittaus antamaasi tunnustukseen näkyy myös :)

      Poista