tiistai 16. lokakuuta 2012

ALV ja kantoraja

Heippa!

Ajattelin kirjoitella teille eräästä asiasta, jonka itsekin olin päästänyt unohtumaan mielestäni. Onneksi ihana ystävä minua tästä muistutti, sillä nyt onkin korkea aika tehdä tilaukset ulkomaisista nettikaupoista kun se vielä vanhan kaavan mukaan onnistuu!


Nimittäin vuoden alusta alvin minimikantoraja tavaran maahantuonnissa laskee nykyisestä 10eurosta 5 euroon!! Tähän asti olen jakanut tilaukseni usempaan osaan niin, että yksittäinen tilaus ei ole ylittänyt 43euroa. Jatkossa tilaukset pitää kuitenkin jättää alle 22euroon :/
Olkaa siis tarkkoina asian suhteen jos/kun jatkossa tilaatte euroopan ulkopuolelta, jottei tule ikäviä yllätyksiä!

Onneksi suurin osan kosmetiikkaostoksistani tapahtuu euroopan sisäisissä liikkeissä, mutta esim Victorias Secret:in tilaukset tulevat jenkkilästä.Olen haaveillut valkoisesta villakangastakista jo pitkään ja itseasiassa tätä Victorias Sectretin peacoat:ia olenkin usein päätynyt ihailemaan. Tilaaminen on aina hankalampaa ja oikean koon valitseminen varsinaista arpapeliä, siksi olenkin pitkitellyt tilauksen kanssa ja koittanut katsella jos vastaavia kävelisi vastaan kaupassa. Valitettavasti kuitenkaan näin ei ole käynyt, valkoisia villakangastakkeja on liikkeissä varsin rajoitetusti eikä yksikään ole kriteereitäni täyttänyt.

Tämän minimikantorajan säikäyttämänä taidan päätyä klikkailemaan kaikki jenkkilän tilaukseni vielä ennekuin tuo muutos tulee voimaan.. Takki päätyy ehdottomasti mukaan sekä muutamat bikinit Thaimaan reissua varten..


Olin siis tuota ensimmäisen kuvan takkia silmäillyt, tarkemmin kuitenkin sivuja selatessani löysin myös tuon duffeli-takin, joka nousikin haastamaan alkuperästä valintaani.
Siltikin kallistuisin tuohon ensimmäiseen vaihtoehtoon, mietityttää vain onko se liian lyhyt?
Olisiko hieman pidempi kuitenkin lämpimämpi ja käytännöllisempi Suomen kylmässä ilmassa, varsinkin kun olen aikamoinen vilukissa! 

Hjälp mig! :)
Mikäli joku tarkkasilmäinen on jossain bongannut tämän tyylisiä valkoisia villakangastakkeja otan enemmän kuin mielelläni vinkkejä ja ehdotuksia vastaan!


2 kommenttia:

  1. Kiitti Hecu tästä infosta! :)
    Vaikea takkivalinta tuo, duffeli on jotenkin ehkä söpömpi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihana itsellesi mielipiteestä takkiprobleemaani! :)

    VastaaPoista