perjantai 5. lokakuuta 2012

CountryAttire ja tikkitakki


Ei näytä tämä kiire helpottavan sitten millään :/ Alku viikko meni tupareista toipuessa. Kyllä sitä taitaa olla jo vanhaksi tullut kun yhden illan juhlimisesta toipumiseen menee monta päivää! Muistan vaan miten sitä opiskeluaikoina pystyi hyvin menemään sunnuntaina jopa töihin, huh!
Sen lisäksi olen nyt loppuviikosta tehnyt 11tuntista työpäivää ja kotona käynyt vain nukkumassa..Onneksi viikonloppu on vapaa! Sormet syyhyää jo bloginkin pariin :)

Muistatteko miten taannoin kirjoittelin tikkitakki-haaveistani?! Muutamia varteenotettavia vaihtoehtoja on tullut vastaan, muttei kuitenkaan sitä täydellistä yksilöä. Olen luonteeltani sellainen, että mikäli sitä täydellistä ja parasta mahdollista ei ole, olen mieluummin ilman kuin että tyytyisin ihan hyvään tai seuraavaksi parhaaseen vaihtoehtoon. Pätee vaatteissa, mutta myös monessa muussa asiassa :)

No eilen kuitenkin tein uuden löydön nettivaateliikkeiden osalta, josta löytyi myös täydellinen tikkitakki..niin ja monia muita ostoskoriin kilkkailtavia himotuksen kohteita! Ihania peribrittiläisiä maaseutuvaatteita, me loves!
Onko CountryAttire-sivusto teille tuttu? Olisi kiva kuulla miten tilaaminen sieltä sujuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti