tiistai 9. lokakuuta 2012

Galna Dagar

En ole tänä vuonna laittanut mitenkään erityisesti merkille Stokkan hullujen päivien ajankohtaa vaikka monissa blogeissa tämä tapahtuma onkin vahvasti ollut esillä. Joten voitte arvata leukani loksahtaneen auki kun mieheni eilen ehdotti josko viettäisimme yhteisen vapaapäivän hulluilta päiviltä löytöjä tehden! Kuullostaa aikast hyvältä vai mitä naiset, mutta huomasitteko jo missä kohtaa mentiin pieleen?! ;) Itse nimittäin en!

Vasta päästyämme Turkuun ja Stockamann:ille näimme katossa roikkuvat mainokset ja ennenkaikkea päivämäärät; kyllä 10-14.10!! Olimme paikalla siis päivää liian aikaisessa :DD 
Onneksi osasimme vain naura kömmähdykselle ja vietimmekin kivan Turku-illan ruoan ja elokuvan merkeissä. 

Saattaa olla, että loppuviikosta vielä hurautamme Turkuun ja tällä kertaa ihan oikeasioikeasti Hulluille päiville :) Jos emme, niin ei hätää tänä vuonna tämä kyseinen tapahtuma on laajentunut myös verkkokaupan muotoon! Huippua sanon minä! Ja vaikka meillä nyt ei niin kovin pitkä matka olekaan niin mielestäni tämä palvelee loistavasti niitä joilla matka muodostuu esteeksi.

Mitä sitten lähtisin Hulluilta päiviltä hakeaman..Klassinen pikkumusta on ehdottomasti ostoslistani kärjessä!! Myöskin laadukkaille neuleille olisi tarve! 
Matrix:in voluumi tuotteet olen kokenut itselleni parhaaksi ja ne sattuvatkin sopivasti vetelemään viimeisiään, joten ne on myös napattava mukaan. 
Miehelle pitäisi ehdottomasti löytää uusi puku! Minulla eräs Hugo Boss:in jo onkin mielessä :)
Tässä tiivistetysti ne tärkeimmät ja joille oikeasti on tarvetta.  

En ajatellut tänä vuonna törsätä rahaa, edes hullujen päivien varjolla ;) meille kun on mukavia matkasuunnitelmia luvassa!

Huonekalut ovat tuossa vain ihailun vuoksi! Jos emme keväällä olisi juuri uusineet huonekaluja olisi nämä olleet varteenotettavat vaihtoehdot. 
Tietokoneeni vetelee myös viimeisiään ja pelkään hetkeä jolloin se lopettaa työsuhteensa :) Mac:ille olisi siis tilausta, mutta sen hankinta siirtynee ensi vuoteen.Aiotteko te suunnata Hullujen päivien hulinaan , hyödynnättekö verkkokauppaa vai jätättekö väliin?
Ja minkälaisia asioita/löytöjä te aiotte tehdä? :)

2 kommenttia:

 1. Aika huippu ehdotus mieheltäsi! :)
  Meillekin tuli viime viikolla kuvasto kotiin, ja mieheni bongasi sieltä juurikin nuo samat konjakin väriset saappaat ja sanoi minulle: "kulta, tässä on sulle kengät. Mene hakemaan ne, minä sponssaan"
  Huomenna sitten heti nappaamaan popot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nuo sappaat ovat todella kauniit! Itsekin niitä mietin, mutta ostin juuri vähän aikaa sitten samantyyliset.
   Laitahan asukuvaa sitten uusista saappaistasi :)

   Poista