perjantai 19. lokakuuta 2012

I wanna see the whole world!

Heipparallaa!!

Hitsit, olen niin innoissani täällä ettei mitään määrää, edes viikonlopun työvuorot eivät innostustani lannista!
Nimittäin varasimme juuri matkan Thaimaahan!! Huippua :)


Ensi vuoden tammikuussa vietämme kaksi viikkoa ylläolevissa maisemissa. Joko mennään jokojoko?!? En ole todellakaan ollut ensimmäisenä siinä jonossa, jossa kärsivällisyyttä on jaettu hih! 


Muitakin matkasuunnitelmia tulevalle vuodelle toki on...
Keväällä 2013 lähdetään äitini ja muutaman hänen ystävänsä kanssa shoppailumatkalle Puolaan! Tämä on itselleni täysin vieras kohde, mutta tosiaankin shoppailu mahdollisuuksien pitäisi olla erinomaiset ;) Tämä on ihan täysin puhtaasti naisten rentoutumisloma; hyvän ruoan ja juoman, herkuttelun ja shoppailun merkeissä < 3

Sitten vielä kolmas ihan huippujuttu; Äitini täyttää helmikuussa 2014  50-vuotta ja aina on ollut itsestäänselvyys, että juhlat vietetään hänen suosikki lomakohteessa..... tittididiii jännitys tiivistyy :) Arvaako joku kuvista?!?

Kuvaan sattunut pieni virhe: vuosilukuhan on silloin 2014 ;)

Kyllä!! Dubai on kohteemme. Olen aina haaveillut sinne pääsystä ja nyt näyttää, että haaveestani tulee totta!

Nämä kaikki tosin tarkoittavat sitä, että nyt on kukkaron nyörit laitettava kireälle ja suurempia ostoksia karsittava.. Laitoinkin heti jäähylle seuraavan LV hankintani :) 

Onko teillä siellä ruudun toisella puolen jakaa matkakokemuksia / vinkkejä koskien ylläolevia kohteita?Mukavaa viikonloppua! Puss och kram!

7 kommenttia:

 1. Ooo, ihania kohteita sinulla edessä! Matkustaminen on ehdottomasti yksi elämän mausteista. :)

  Tää mamma haluaa myös päästä jonakin päivänä Dubaihin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä! :) Kyllä sitä näiden suunitelmien vuoksi jättää muutamat kengät ja laukut ostamatta ;)

   Poista
 2. Oo kuinka kivoja :) ! Olen kyllä kateellinen! Matkustelu on kivaa ;) Olisi kiva tietää enemmänkin sinusta, siis ikä, oletko naimisissa ja ehkä vähän enemmän kuvia :)! Onko teillä muuten oma koira vai onko se vanhempiesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anonyymi kivasta viestistäsi! Sai taas uutta puhtia tähän bloggaamiseen :) Kuvia itsekin haluaisin enemmän, en vain ole mikään kovin hyvä kuvaaja :)
   Suunnitteilla onkin postaus jossa vähän enemmän kirjoittelisin itsestäni. Ymmärrän ihan hyvin, että lukijoille on mukavampaa tietää hieman henkilöstä tekstien takaa!

   Poista
 3. Oi, sulle on tulossa ihania matkoja. Dubai on aivan mieletön, vaikka ei sitä Thaimaan aurinkoa kyllä voita mikään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkustaminen on kyllä yksi elämäni rikkauksista! Odotan kyllä näitä kaikkia kohteita mielenkiinnolla, yhdessäkään kun en ole ennen päässyt käymään!

   Poista
 4. Vautsi! Olen ihan kateudesta vihreä. Ois itekkin kiva päästä matkalle. Oon myös sitä mieltä, että aina pitäis olla niin sanotusti jotain odotettavaa, niin jaksaa painaa kun tiedää että pian pääsee rentoutumaan. :)

  VastaaPoista