maanantai 15. lokakuuta 2012

Reippailua

Hyvää alkavaa viikkoa ihanat!

Kiire, vähäinen uni ja stressi kulminoituivat viime viikon lopulla armottomaan migreenikohtaukseen. Kohtaus ja siitä toipuminen veivät minut ihan toimintakyvyttömäksi, pahinta oli  kun lääkkeetkään eivät tuntuneet auttavan :( Viikonloppu menikin rauhallisissa merkeissä, itsestä, omasta hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtien. Okei, vähän (tai paljon) tuli herkuteltua, mutta sehän on sitä oman mielen hyvinvointia ;)

Kävimme luontokeskuksessa tutustumassa ja vaeltamassa luontoreitillä. Parhautta oli kun rakas äitini innostui lähtemään meidän mukaan < 3  Ilmakin oli mitä ihanin ja retken lopuksi pysähdyimme laavulle paistamaan nuotiolla makkaraa! Tällaisia päiviä ehdottomasti lisää!

Illalla nautimme muutaman lasin viiniä takkatulen äärellä! Raitis ulkoilma ja liikunta tosin takasivat sen,
että uni tuli varsin nopeasti :) Pitkästä aikaa tuli nukuttua sikeästi ja hyvät unet. Kyllä liikunnalla vaan on merkitystä  unen laatuunkin, suosittelen siis jokaiselle!


2 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloinen viikonloppu! :) Ja tuo migreeni on kyllä ikävä, äitini myös aikoinaan sai välillä kyseisiä kohtauksia,oli inhoittavaa kun millään tavalla ei pystynyt auttamaan toista :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa takaisin kylmään koti-suomeen! :)

   Toivottavasti itse olet välttynyt migreeniltä sekun jonkin verran ainakin, saattaa olla perinnöllinen! :/

   Poista