sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Tuparit

Heippa!
En olekaan vielä tänne puolelle kirjoitellut meidän tupareista! Tosiaan viime lauantaina kutsuttiin ystäviä luoksemme viettämään iltaa yhdessä, ja voi miten hauskaa meillä olikaan!
Iltaan kuului hyvää ruokaa, juomaa ja yhdessäoloa. Loppuillasta, liekö boolin vaikutuksesta singstar oli kovassa käytössä :)

Meillä oli keväällä opiskelija suorittamassa psykiatrian-jaksoa ja tuli ilmi, että hän tekee harrastuksenaan täytekakkuja! Ja upeita täytekakkuja tekeekin. Tässä alla meidän tupari kakku:


Onneksi tein postauksen äitini ja minun kakusta jo aiemmin, tämän jälkeen en olisi millään voinut siitä kuvaa täällä julkaista ;)

Muistatteko kun haaveilin eteenpääin pitenevästä polkkatukasta? Noh, kyllästyneenä päätä myöden roikkuvaan pitkään polkkaani marssin kampaajalle toteuttamaan haaveeni.. Tässä alla esimakua leikkauksesta. Kuva on oikeastaan ainut mikä minusta illalta on, mutta varmasti tulen tarkemmin tukkaani täällä vielä esittelemään :)
Mukavaa alkavaa viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Tosi hyvä tukka! Ihanan selkeälinjainen ja todella tyylikäs! :)

  VastaaPoista
 2. Vau mikä kakku!!:D Kivan näköiset hiukset! Tekisi itekin mieli välillä ottaa pidennykset pois ja leikata tuohon malliin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau todellakin!! Itse taas olen alkanut haaveilemaan pidennysten takaisin laitosta :))

   Poista
 3. Upea kakku kertakaikkiaan! Kaunis kuva tupareista :) Onnea uudesta tukasta, minäkin kävin viime viikolla kampaajalla. Se on aina niin rentouttavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, jotkut osaavat! Omat hermoni eivät tuollaiseen riittäisi :)

   Poista
 4. Wau tosi upea kakku!!!!

  Löysin juuri sun blogin, uusi lukija täällä siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos ja lämpimästi tervetuloa!

   Poista