keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Best things in life are free ♥

Heippa! Ja heti alkuun pahoittelut hiljaisuudesta täällä blogin puolella :/ Tiedän ettei se ole kunnioittavaa lukijoita kohtaan, mutta viime aikoina väsymys on ollut jotain sanoin kuvaamatonta! Arvostan jokaista lukijaani suuresti ja jokainen kommentti lämmittää mieltäni todella paljon, joten yritän nyt jatkossa skarpata tämän asian kanssa! :)

Arjen kiireet ovat vieneet totaalisesti mennessään, mutta tuo painetta ja stressiä aiheuttanut projekti töissä päättyi viikko sitten läpäistyyn tenttiin! Saan siis pitää lupani ;)

Syksy/talvi vuodenaikanakin jo vetää minua sängynpohjalle, varsinkin kun nyt on vielä niin synkkää ja sateista. Vaikka talvi ihmisiä en olekaan toivoisin silti maahan jo hieman lunta ja pikkupakkasia.. Muuttuu heti ilme valoisemmaksi ja piristävämmäksi :)

Halusin jakaa teille muutamia kuvia, joita eilen illalla katselin ja jotka muistuttivat miten ihania pienetkin asiat ovat. Helposti tulee pidettyä ympärillä olevia asioita itsestäänselvyytenä..Ja niinkuin jo otsikossakin todetaan: "Best things in life are free" :)Kuvat: http://littlereasonstosmile.tumblr.com/


Tässä muutamia pieniä asioita, jotka saavat minut hyvälle mielelle. Arkisia ja melkein jokapäiväisiä, mutta niin suuria ja tärkeitä < 3
 
Mitkä asiat saavat teille hymyn huulille
Mistä ammentaa voimaa kun väsymys painaa päälle?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti