perjantai 30. marraskuuta 2012

Hello December!

Vihdoinkin lunta! Monelta teistä varmaan jo tämän tyyliset postaukset ja fb tilapäivitykset tulevat korvista ulos..Varsinkin kun saman asian voi todeta ihan itsekin ikkunasta ulos katsomalla :)
Mutta itse kuuluun siihen joukkoon, joka lasten lailla innostuu aivan suunnattomasti lumen tulosta!
Vietän tämän yön töissä päivystellessä ja myrskyn pauhatessa ulkona tunnelma on kieltämättä hieman aavemainen, mutta toisaalta jotain kivan tunnelmallistakin tässä on! 
Viime yönä täältä menivät sähköt poikki pariinkin otteeseen, onneksi tosin vain hetkeksi!!
Kyllä siinä pimeitä sairaalan käytäviä kulkiessa kuitenkin mielikuvitus lähti lentoon hih

Nyt vietetään marraskuun viimeisiä tunteja ja toivotetaan joulukuu vihdoin tervetulleeksi!
Marraskuun viimeiset viikot menivät omalla kohdallani niin väsyneissä ja matalissa tunnelmissa rämpien, että huomaan heti mielialan nousevan näin joulukuun alkaessa. Maanantaina olisi ohjelmassa koko kodin perusteellinen siivous ja uskokaa tai älkää mutta oikein jo odotan sitä! Kummallista miten joulu ja sen tunnelma voi tehdä jopa siivouksesta mukavaa puuhaa :) Kun on kunnolla siivottu voi kaivaa esiin joulukoristeet ja illalla pysähtyä nauttimaan puhtaasta kodista glögin ja pipareiden kera!

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Uusi lukija ilmoittautuu! Ihana blogi sinulla! <3 Löysin tänne yhden toisen blogin kautta ja heti piti lukea monta postausta! :-) Ihanaa joulunodotusta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi tervetuloa blogini pariin! Täytyykin käydä vastavierailulla :) Ihanaa joulunaikaa sinullekin!

      Poista