torstai 8. marraskuuta 2012

Dear Santa!

Huomenta ihanaiset! 
Tein alla olevan kollaasin jo noin kuukausi sitten kun mieheni kysyi mitä toivoisin joululahjaksi! :)
Ainahan sitä tyttö saa haaveilla ;)
Mieheni ei varsinaisesti ole mikään koiraihminen, mutta hän tietää miten tärkeä asia tämä minulle olisi. Meillä on ollut koira aina siitä lähtien kun täytin 15-vuotta. 

Kultaisennoutajani jouduin antamaan vanhempieni hellään huomaan reilu pari vuotta sitten. Paikkakunnanvaihdos, pieneen kerrostaloasuntoon muutto, keikkatyöt ja opiskelut vain aiheuttivat sen, että Hupin oli parempi vanhempieni luona. 
Ja sinnehän se pikkuinen on jo niin kiintynyt ja vanhempieni koirien kanssa laumautunut, etten enää voisi kuvitellakaan häntä sieltä pois erottavani :/ Vaikeaa itselleni, mutta näissä asioissa on oltava epäitsekäs ja ajateltava koiran parasta.

Haave pennusta on vain kasvanut tässä viime aikoina ja olosuhteetkin olisivat mitä parhaimmat. Olenkin kuljettanut miestäni ympäriinsä tuttavien pentuja katsomassa ;) Pientä vihreää valoakin on ehkä ollut havaittavissa! hih

Mitä teidän joululahjalista sisältää?

7 kommenttia:

 1. Voi että, meillä on kotona kanssa ollu siitä asti kun synnyin niin koira/koiria iha tähän päivään asti. Ymmärrän täysin sua siinä, että kun on tottunut elämään perheessä, jossa on ollut koiria niin on vaikeaa elää ilman sitä omaa lemmikkiä. Ihana kuulla että sun toiveesi on jo hyvällä pohjalla, kyllä teillä varmasti on kohta oma pieni koiranpentu :)

  VastaaPoista
 2. Pidetään todellakin peukut pystyssä :) Mies ei kuulemma siksi vielä lupaa anna kun minut tuntien koira olisi jo huomenna olohuoneessamme ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sähän oot sitten ihan samalainen kun minä :D Jotain kun saa päähän, se on saatava heti ! :D :)

   Poista
 3. Oi ja voi, onhan nuo koirulit aikamoisen suloisia :)

  Mä en ole oikeastaan osannut ajatella vielä mitään joululahjajuttuja. Ainahan sitä olisi tietenkin vaikka mitä, jota voisi haluta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan sitä tosiaan toivoa ja haaveilla :) mutta kyllä joulussa lahjoja paljon tärkeämpää on se yhdessäolo rakkaiden kanssa <3

   Poista
 4. Vooooi kuinka suloinen hauveli! Itse haaveilin pienempänä joka joulu, että joulupukilla olisi mukana pieni koiranpentu punainen rusetti kaulassa. :)

  VastaaPoista
 5. Hihi! Itsekin muistan lapsena aina toivoneeni omaa koiraa joulupukilta..

  VastaaPoista