maanantai 26. marraskuuta 2012

Joulun taikaa..


Viime postausta kirjoittaessa mieli oli matalimmillaan ja pettymyksen tunne ehkä eniten pinnassa. Viime viikko on kuitenkin sisältänyt paljon ihania ja tärkeitä asioita sekä ihmisiä! Minulla on maailman paras perhe ja mieheni kautta olen saanut elämääni lisää aivan ihania ja lämpimiä ihmisiä < 3
Katri Helena totesi mielestäni varsin osuvasti, Vain Elämää-sarjassa, että "eteenpäin meneminen ei ole taaksepäin katsomista, kaiken aikaa".
Kyynel silmin luin teidän jättämiänne kommentteja, suuren suuri kiitos niistä! Pari kommenttia jätin julkaisematta niiden henkilökohtaisuuden vuoksi. Ne antoivat kuitenkin paljon voimaa ja toivoa! Kiitos, että jaoitte oman kokemuksenne :)

Sitten vähän iloisempiin aiheisiin, olen nimittäin tämän viikon aikana kaivannut tänne blogiin aivan valtavasti :)
Näiden odottamattomien tapahtumien vuoksi minun osalta jouluhössötys on jäänyt tyystin taka-alalle, on siis paljon kiinni otettavaa! Vaikka kesäihminen olenkin, niin rakastan joulua yli kaiken < 3
Joulukortti materiaalit onkin jo tilattu ja odotan sormet syyhyten niiden saapumista, jotta pääsen väkertelemään.. Kalenteriin on jo myöskin varattu päivä suursiivoukselle ;)
Koristeluiden osalta suunnitelmat ovatkin sitten aivan auki! Kaikki oikeastaan jumittaa nyt siinä kun en osaa päättää millainen kuusi meille tulee?! 
Oikea kuusi tietysti olisi, noh se oikea..Kuitenkin minua hieman arveluttaa se siivo mikä siitä väkisinkin syntyy, niitä neulasia kun kulkeutuu sitten joka paikkaan. Tämä taas saattaisi raastaa hermojani :)) 

Hieman minua on alkanut myös valkoinen kuusi houkuttelemaan. Tämä olisikin miehen valinta! mutta onko se kuitenkin hieman liian radikaalia, olen aika perinteitä rakastava ja ehkä hieman konservatiivinenkin luonteeltani hihi. Pelkään myöskin, että siitä tulee mauttoman ja halvan näköinen.
Yksi ajatus joka oikeastaan koko ajan mielessäni vahvistuu on vihreä tekokuusi, saisi ainakin tuuhean ja varmasti hyvännäköisen, mutta ennenkaikkea helppohoitoisen kuusen! Tämän sitten suihkuttaisi kauttaaltaan lumispraylla, jotta lopputulos olisi huurteinen ja valkoisen luminen! 

Onko teillä kenelläkään kokemusta lumispraysta?

12 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että sinulla on jo parempi mieli :) Ja juu, valkoinen kuusi olisi kyllä kaunis ja vähän erikoisempikin, on ollut harkinnassa täälläkin päässä. Silti joka joulu se vihreä kuusi kuitenkin pääsee olohuoneen nurkkaa koristamaan. Ehkä vielä joskus valkoinen kuusi sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm hitsit mutta alkaa itseäkin kovasti houkuttelemaan :) ja kun sen vielä koristelee hillitysti niin lopputulos olisi varmasti aika näyttävä!

   Poista
 2. Ihanaa, että jaksat nyt innostua joulujutuista, vielä ei ole yhtään myöhäistä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan! Nyt on laitettu turbovaihde päälle :)

   Poista
 3. Kiva että mieli on jo parempi, kyllä se siitä :)! Se tapahtuma joka sinulle kävi, on tosi yleistä :( rankkaa. Missä vietätte joulua? :) miten se koira muuten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Itse olin todella yllättynyt miten yleistä se onkaan, valitettavasti :/

   Joulu vierähtää osin kotona ja osin vanhempiemme luona...
   Oi lempiaiheeseeni; koirat!! Kiva kun joku jaksaa asiasta kuulla :) Olen katsellut sopivia kasvattajia ja narttu sekä uros koiria ja minulle onkin syntynyt aika vahva kuva millaisen koiran haluan. Muutamalle suosikki nartulleni onkin ensi vuodelle pentusuunnitelmia, joten saa nähdä!
   Joulupaketista pentua ei kuitenkaan ole odotettavissa.

   Mukavaa joulunaikaa!

   Poista
 4. Minkä rotuisen koiran haluat? :)) tykkäätkö muuten
  Paljon viettää iltoja miehesi kanssa kotona vai näetkö paljon ystäviä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme päätyneet pohdintojen jälkeen labradorinnoutajaan <3
   Vaihtelevasti molempia; olen aikamoinen kotihiiri, mutta tietysti vietän aikaa myös ystävieni kanssa!

   Poista
 5. Kiva, että mieli on jo vähän kirkkaampi! :) Itsekin haaveilen valkoisesta kuusesta! Ehkä ensi jouluna sitten..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että meilläkin; "sitten ensi jouluna" :D

   Poista
 6. Ihana, että alkaa jo helpottaa. Voimia! Ja toivottavasti joulunodotus ja kaikki siihen liittyvä ihana tunnelmointi saisi ajatuksia positiiviseen suuntaan sielläkin!

  Laapa
  laapalaura.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos! Kyllähän kaikki nämä valmistelut joululaulujen soidessa väkisinkin vetää suun hymyyn :) Miten jopa siivoaminen näin joulun alla on mukavaa?!

   Poista