torstai 15. marraskuuta 2012

Vinkki hiusten tehohoitoon!

Heippa!

Ajattelin tulla vinkkaamaan teille tilaamastani ja erittäin hyväksi kokemastani hiusten kotihoito-setistä!
Tätä settiä olen itseasiassa jo jonkin aikaa erinäisistä nettiliikkeistä metsästänyt sen aina ollessa loppu. Mielestäni tämäkin kertoo jo omaa viestiään kyseisestä tuotteesta :) Nyt minua sitten vihdoin onnisti ja postimies kiikutti paketin maanantaina postilaatikkoomme!
Kyseessä on siis Joicon nelivaiheinen tehohoitopakkaus vaurioituneille hiuksille. Sen kummemmin ajattelematta olen varsinkin opiskeluaikoina useasti "rahaa säästääkseni" vaalentanut hiuksia kotona. Alkuun ihan jopa koko päätä kerralla kunnes opin sutimaan sen vain juureen. Arvaatte varmaan, että näiden värjäilyiden vahinkoja korjataan edelleen!! Olen aikaisemminkin luottanut Joicon tuotteisiin ja todennut niiden olevan ainoat joista todella on apua ja tuloksia tullut. 

Mielenkiinnolla ja luottavaisin mielin lähdin siis tätä testaamaan. 
Mitä tämä paketti sitten sisältää?!


JOICO K-PAK Shampoo: puhdistaa hiuksen hellävaraisesti ja jälleenrakentaa vaurioituneet hiussuomut uudistamalla menetetyt aminohapot. 


K-PAK Conditioner -hoitoaine: korjaa hiuksen rakenteen uudistamalla aminohappojen määrää. Koostumus on riittävän kevyt hennoille hiuksille ja riittävän runsas paksuille, karheille hiuksille.


K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor -rakennepaikkaaja: korjaa hiusta syvältä, parantaa hiusten joustavuutta, kestävyyttä ja kiiltoa palauttaen samalla niiden alkuperäisen, terveen kunnon. JOICO K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor on voittanut peräti yhdeksän kertaa Stylist Choice Awards-palkinnon! 


K-PAK Intense Hydrator -tehokosteuttajaa: Intensiivinen tehokosteuttaja palauttaa kosteuden äärimmäisen kuiviin ja vaurioituneisiin hiuksiin parantaen niiden joustavuutta ja liikkuvuutta sekä taltuttaen pörröisyyden. Sulkee hiussuomut parantaen hiusten elastisuutta ja liikkuvuutta.
Eilen sitten saunan yhteydessä toteutin tämän luksushoidon kuiville ja vahingoittuneille hiuksilleni. Shampoon vaahdotin ihan normaalisti, jonka jälkeen laitoin hoitsikan. Annoin tämän vaikuttaa hieman kauemmin kuin paketissa lukeneen 1min ajan. 
Seuraavaksi oli reconstructorin vuoro. Hierottuani sen päähäni, kiedoin vielä kostean pyyhkeen ympärille ja menin saunaan. Tämänkin annoin vaikuttaa kauemmin kuin mainitun 5min ajan. Huuhtelu viileällä vedellä ja viimeisen vaiheen kimppuun! 
Tein saman tuon tehokosteuttajan kohdalla kuin edellisen eli pyyhe ympärille ja saunaan :) Olen jostain lukenut lämmön tehostavan erilaisten hoitojen vaikutusta. Annoin näiden kahden viimeisen tuotteen siis muhia kunnolla reilusti yli mainitun vaikutusajan.

Ja vitsit mikä lopputulos!! En ole tänään malttanut olla hypistelemättä hiuksiani :) Minun vaalennetussa ja ylikuivassa tukassa tuo siis TODELLA toimii! 

Jäikö teille jotain kysyttävää? Vastaan mielelläni oman kokemukseni ja tietämykseni pohjalta :)   

6 kommenttia:

 1. Wau, pakko kokeilla myös omiin kuviin vaalennettuihin hiuksiini! Mistä tilasit?
  Ihana muuten tämä sinun blogi, sait uuden lukijan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa blogini pariin!
   Tilasin tuon paketin www.beautybay.com sivustolta.. Hintakaan ei päätä huimannut :)

   Poista
 2. Heips Heculina! Blogissani on sinulle haaste näin sunnuntaipäivän kunniaksi! Käy kurkkimassa, kun ehdit :)

  http://girlystyleblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Ja hyvää sunnuntaita :) Käynkin pikapikaa kurkkaamassa!

   Poista
 3. Kiva blogi sinulla! Oletko itse kokeillut näitä tuotteita? ainakin kuulostavat ja näyttävät laadukkailta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Olen kokeillut ja todennut itselläni ainakin toimiviksi!

   Poista