perjantai 21. joulukuuta 2012

Eteenpäin pitenevä hiusmalli

Huh, miten joulukiireet vievätkään ihmisen täysin mennessään!Tänään olisi vielä kertaalleen siivottava ja käytävä kaupungilla..Olin tuon joulusiivouksen kanssa vähän liian aikaisessa ;) Miten kaksi aikuista saakin talon niin hujan hajan?! Things to do-lista on valitettavasti vielä piiitkä.. Haluan kaiken kuitenkin suht valmiiksi jo tänään, jotta voi sitten itsekin rentoutua.
Jouluna tämä tyttö aikookin levätä täysin!! Kultainennoutajani, josta edellisessä postauksessa kirjoitinkin tulee meille huomenna hoitoon ja on aina jouluaattoon asti ja haluan ottaa yhteisestä ajasta kaiken irti! Luvassa lenkkeilyä, sirkustemppuja ja peuhaamista lumessa :)
Käytiin vanhempieni kanssa jouluostoksille menneellä viikolla ja voi sitä jännityksen ja salamyhkäisyyden määrää kun jokainen tahoillaan hoiteli joulupukin asioita! :) Saa nähdä iskeekö sitä joulumasennus kun kaikki tämä on ohi :D

Monet teistä toivoivat kuvia tuosta eteenpäin pitenevästä hiusmallistani.. Koitin napsia teille muutamat kuvat ennen kampaajalla käyntiä! Oli varsin haasteellista koittaa kuvata vessan peilin kautta kun valotuskin on mitä on :/ Ajattelin kuitenkin alla olevat kuvat julkaista, koska tämä hiusmalli sai niin paljon kommentteja ja toiveita lisäpostauksista... Ottakaa kuitenkin huomioon, että pidennyksiä varten kasvatin hiuksiani eikä niitä siis ole  pariin kuukauteen leikattu laisinkaan! Hiukset ovat siis varsin pahasti kasvaneet ulos tuosta mallista!
Huomasin vasta jälkikäteen, että tuo kamerahan peittää sen pisimmän osan tuosta mallista :) Noh, ehkä kuitenkin pienen käsityksen saatte miten tuo "laskee eteenpäin". Itselleni tehtiin aluksi varsin loivasti pidentyvä ja olinkin yllätyksekseni heti sitä mieltä, että olisi voinut olla jyrkempikin!

Tätä mallia pohtiville ja arpoville voin todella lämpimästi suositella leikkauttamista! Itse ainakin olin enemmän kuin tyytyväinen ja hiukseni saivatkin paljon kehuja osakseen! Sain tällä mallilla ohuet ja hennot hiukseni näyttämään terveemmiltä ja paksummilta. Palaankin pidennysten jälkeen aivan varmasti kyseiseen leikkaukseen! Jos jotain miinusta pitäisi kaivaa niin minun ainakin olisi pitänyt käydä 3-4 viikon välein kampaajalla latvoja saksimassa, jotta näyttää siistiltä ja huolliteltulta! Minulle, joka käy kampaajalla ehkä puolen vuoden välein tai jopa harvemmin tuo on paljon :) Sain kuulla myös kyllästymiseen asti miten näytän aivan salkkari-Isabellalta :DD Ei siinä mitään, varsin kaunis nainenhan tuo Kirsi Ståhlberg on mutta kun muutamilla (humalaisilla) tuntui todellisuus ja fiktio menevän sekaisin eikä tunnuta ymmärtävän, että tuo Isabella on roolihahmo! huoh!

Onko siellä tämän mallin leikkauttamista pohtivia tai onko teillä jo kyseinen malli?

4 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä nin ihana malli!
  Minulla oli sama vuosia, kunnes kampaajani totesi minulle: "Nyt vaihdetaan malli tai sun mies vaihtaa sut toiseen." :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelu virkistää..siis tukan ei vaimon ;))

   Poista
 2. Mulla oli tollainen malli hiuksissa jonkun aika, sitten ja tykkäsin tosi paljon! Suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen minäkin! Helppo ja klassisen kaunis :)

   Poista