sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulukoti


Mihin ihmeeseen tämäkin viikko taas hujahti?! Minulla oli 7 päivää vapaata ja tänään vietän niistä jo viimeistä! Olen nauttinut täysillä jokaisesta päivästä ja viikko on sisältänyt paljon ihania asioita. Miten sitä onkin rentoutuneempi, mutta myös tehokkaampi ja energisempi kun saa olla kotona eikä tarvitse käydä tai edes miettiä työjuttuja. Aamut olen viettänyt pitkän kaavan mukaan; nukkuen pitkään ja nauttien rauhallisista aamupalahetkistä kera suosikki blogien! < 3 Pitkät lenkit ovat kuuluneet myös aamupäivieni ohjelmaan.. Illat onkin kuluneet siivouksen, koristelun, ruoanlaiton ja joulukorttien teon merkeissä.

Keskiviikkona suuntasimme rakkaan äitini kanssa Helsinkiin viettämään shoppailupäivää. Matkalla tajusin, että muutettuani nykyiselle paikkakunnalle olen käynyt Helsingissä vain pari kertaa! ja tästä on jo pari vuotta aikaa :) Lähempänä Helsinkiä asuessani siellä kun tuli vierailtua tämän tästä.. 
Minun oli tarkoitus ottaa reissulta enemmän kuin nämä kaksi kuvaa, mutta eikös akku loppunut kesken :/ Noh, reissun tärkein kohde tuli ikuistettua; nimittäin Stockmanin joulu! Olin kuin lapsi karkkikaupassa, ryntäillen pitkin hyllyjä typerä virne naamallani ja hypistellen kaikkea mahdollista :))Ette voi kiistää etteikö Stockamnin jouluosasto ole aika ihana paikka, varsinkin joulua rakastaville?! Onko siellä muita, jotka tuolla osastolla kokevat hetkellisen hullaantumisen??

Meille ei sitten tänä vuonna tulekaan joulukuusta. Olimme molemmat yhtä mieltä, että jos kuusi hankitaan niin kyllä sen pitää sitten olla aito. Olemme kuitenkin jouluna sen verran vähän omassa kodissa, joten päätimme jättää hankinnan ensi vuoteen. Sen sijaan pääsen toteuttamaan ideani ja koristelemaan vanhempieni kuusen ja tuolta stokkalta tosiaan valikoitu koristeet. Onneksi olimme äitini kanssa samoilla linjoilla värimaailman suhteen ;)

Koristelinkin kotiamme sitten kaikilla muilla tavoin :) Peltipurkkiin istutin kolme hyacinttia kasvamaan joulua varten, piparit tuskin säilyvät tuossa sinne asti hih!


Gantin sohvatyynyt saivat kaverikseen punaiset sohvatyynyt, jotka olivat jääneet jäljelle vanhasta sohvasta ja takan rottinkisydän muuntautui jouluisammaksi parilla kuusenpallolla.
Illalla polttelin kynttilöitä ja nautin puhtaasta ja tunnelmallisesta kodista kynttilöiden valossa! 
Odottelen postista saapuvaksi vielä erästä pakettia, jotta voin saattaa kotimme koristelun loppuun. Eli lisää joulukoti-kuvia vielä tulossa :)

Minkälainen teidän joulukoti on? Mukavaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihania koristeita ! :)) kyllä sen joulun tunnelman saa ilman kuustakin, kun koristelee muutoin paikat kauniiksi. :) terv. Toinen jouluhullu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa, että joku muukin tunnustautuu jouluhulluksi :)

   Poista
 2. Stockan jouluosasto on kyllä ihana, siellä vain iskee kamala valinnanvaikeus! :) Meille taas tulee tänä vuonna ensimmäistä kertaa omaan kotiimme joulukuusi, tai no miniversio tai pelkkiä oksia, mutta edes jotain joulukuusta muistuttavaa! :D Meillä koristellaan koti loppuun vasta ensi viikolla, viikonloppuna teen perusteellisemman siivouksen ja sitten on ihana laittaa loppuja koristeita ja muita, nyt kun on vasta muutamia koristeita esillä :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla sinun joulukodistasi! Kyllähän jo ne pelkät oksat tuovat kuusen tuoksua ja tuntua. Itsekin voisin niitä harkita! Kiitos vinkistä :>

   Poista
 3. Täälläkin yksi jouluhullu! ;-) Jos olisin lähempänä Helsinkiä niin en varmaan muualla pyörisikään, kun tuolla! :-) Ihania koristeita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa etten ole ainut tämän "jouluhulluteni" kanssa! :) Onneksi minunkaan ei niin usein enää nykyään Helsingissä tule käytyä, Turun stokkan joulu kun ei vedä vertoja tuolle jouluosastolle!

   Poista