sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Merry Christmas to me!

Huomenta!
Onkos siellä paljon pikkujoulujuhlinnan seurauksista kärsiviä? :) Hieman harmitellen katselin ihmisten päivityksiä mukavista illanvietoista; hyvässä seurassa, hyvän ruoan ja juoman kanssa. Mennyt viikonloppu taisi olla yksi suosituimmista pikkujoulujuhlien ajankohdista. Itse tosiaan vietin viikonlopun työpaikallani ja kotona kävin oikeastaan vain nukkumassa.

Kuitenkin muutamat pikkujoulut itsellänikin on vielä ennen joulua tiedossa, myöskin alkuvuodesta olisi juhlia luvassa. Etsiessäni kampaus ideoita tuleviin kekkereihin törmäsin aivan ihaniin nutturoihin ja kiharapilviin, joita aloinkin kaipaamaan! Älkää käsittäkö väärin; olen tykännyt aivan valtavasti tästä lyhyemmästä mallista, mutta totuus on ettei tähän toinen toistaan upeampia juhlakampauksia luoda. Tuntuukin, että hiukseni ovat aina samanlaiset; olipa kyseessä sitten arki tai juhla!

Kuvat: täältä ja täältä.

Pitkässä tukassa valinnanavaraa taas löytyy. Voisi pitää hiukset auki tai kiinni, perus ponnaristakin saa loihdittua hiuskoruilla juhlavamman puhumattakaan erilaisista nutturoista tai kiharoista.

Katsellessani kuvia viime keväältä/kesältä kaipaus pitkiin hiuksiin vain kasvoi entisestään! Haaveilen myös, että Thaimaan reisuullamme voisin juosta pitkin rantahietikkoa tukka hulmuten :)
Teinkin päätöksen, että minun joululahja itselleni tänä vuonna on pidennysten laitattaminen takaisin. Mielestäni olen sen verran kiltti kuluneen vuoden aikana ollut hih!
Pitääkin heti maanantaina soittaa kampaajalleni, jotta saadaan hiukset päähän vielä ennen joulua ja uutta vuotta!!
Mukavaa sunnuntaita sinne! Meillä on ohjelmassa kolme vee synttärit, ihanaa! < 3

13 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin totta ! Lyhyt on aina upean klassinen, ja tyylikäs, mutta pidempää hiusta saa aina monipuolisemmin laitettua ! :) Ihania kiharoita, kampauksia, kivoja ponnareita yms. :) Ja kyllähän aina vaalea pitkä hius on näyttävä, ja tottakai hot ;) Joten ehdottomasti PITKÄT HIUKSET KEHIIN !! ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Kiva että olet pidemmän kannalla :)

   Poista
 2. Olet kaunis, olipa tukka sitten lyhyt tai pitkä! :) Tietty tärkeintä on, että itsellä on hyvä olla tukkansa kanssa. Vaikka itselläni onkin pitkät hiukset, kaiholla katselen noita kampauskuvia, sillä kahden pienen lapsen äitinä yleisimmin vaihtoehtona on joko pörröponnari tai hutaisten hiukset ylös -tyyli. ;) Ihana, kun olitte juhlistamassa. <3 -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi K! Hyvältä sinun hiukset näyttävät "hutaistenkin" laitettuna, teillä sitä menoa ja meininkä kyllä poikien kanssa on :) Minun hiukset ei ikinä noin pitkäksi ja tuuheaksi kasva, joten pakko turvautua pieneen vilppiin ;)

   Poista
 3. Voisitko laittaa vielä muutaman kuvan lyhyestä mallista? :) mä haluaisin toisaalta hirveästi leikata lyhyet hiukset, tuollaiset a-linjaiset :) mulla on aika samanlaiset hiukset kun sulla! Mites koira juttu etenee? :) mulla on allergiaa koirista ja olin ajatellut siedätykshoitoa,kunnes lääkäri tänään soitti ettei se onnistu :( suuri unelma meni siinä samalla :( -Iida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän toetuttaa toiveesi! Hiukseni ovat tosin pahasti kasvaneet mallistaan, joten en tiedä onko näissä mitään näyttämistä :) Itse pelkäsin eniten sitä, että katuisin leikkaamista, mutta päiväkään en ole katunut! Ja heti kun pidennykset otan seuraavan kerran pois, palaan varmasti tähän malliin!

   Koira asiat junnaavat tällä hetkellä paikoillaan. Pidän kuitenkin koko ajan sivustoja silmällä lupaavan pentueen osalta hih Harmi, että Sinulle allergia muodostui esteeksi :/ Miehellänikin lievää allergiaa on ja se on yksi suuri kynnyskysymys..Olisi todella surullista joutua luopumaan koirasta.

   Poista
 4. oletko kuinka pitkä? kuvista voisi päätellä sun olevan mallinmitoissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kohteliaisuudesta! Pituutta minulla on 162cm sulkapäässä, joten kaukana mallinmitoista ollaan :))

   Poista
 5. Ihania nuo kampaukset! Ihan totta, että lyhyet hiukset ovat melkeinpä aina samalla tavalla. Pitkien hiuksien etuna on kun ne saa laitettua niin monella tapaa.
  Onnea jo etukäteen uusista hiuksista! Vaikka Sinulle sopii lyhyt mallikin todella hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Varmasti palaan tähän lyhyempään malliin, sen verran paljon siitä olen itsekin pitänyt. Mukavaa Joulunaikaa!

   Poista
 6. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 7. Oot kyllä hirmunätti ! :-)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kiitos kuitenkin kauniista sanoistsi! :)

   Poista