sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Tallinn

Huomenta! Laahaa vähän perässä nämä minun postaukset :) Kirjoittelinkin teille jo äitin kanssa vietetystä ihanasta Helsinki-päivästä.. Tuon seitsämän päivän vapaaputken aikana ehdin jouluvalmisteluiden lisäksi piipahtaa myös rakkaan isäni kanssa Tallinnassa. Sain viettää äiti-tytär sekä isä-tytär laatuaikaa kivoissa merkeissä < 3

Erittäin surkean ilman vuoksi kiertely ja kävely Tallinnan keskustassa jäi kokonaan väliin. Emme myöskään päässeet nauttimaan vanhan tallinnan joulutorista :/  Pysyttelimmekin visusti sisätiloissa ja nopeasti auton kanssa vaihdoimme paikasta A paikkaan B ja siitä paikkaan C :) Aloitimme päivän super-alkosta jonka jälkeen suuntasimme Rocca Al Maren-kauppakeskukseen.. Alla hieman lemppareimpia ostoksiani:

 


Käpyjä piti sitten ihan Tallinnasta asti lähteä ostamaan :) Teen myöhemmin ihan erillisen postauksen näiden käytöstä joulusisustuksessani! Liike, josta nämä kävyt ostin on muuten yksi suosikeistani; Blue Harbor. Jos vain rocca al maressa käytte niin suosittelen siellä piipahtamista! Tyylin peruspiirteenä onkin Ranskan rivieran elämäntapa. Kodinsisustuksen avainsanat ovat eksklusiivisuus, harmonia, romantiikka ja ilmapiiri. Ranskalaisten muotisuunnittelijoiden luomien lastenvaatteiden yhteispiirre on klassinen merimiestyyli.Tietenkin mukaan tarttui myös suosikkijuomaani :) 30euron hintakaan ei päätä huimannut! En enää ihmettele yhtään miksi niin monet hakevatkin juhlajuomansa Tallinnasta.

Sisäinen harakkani pääsi valloilleen tuon Blue Nun-kuohuviinin kohdalla...Kuplivaa höystettynä 22 karaatin kultahipuilla ;) Täydellinen uudenvuoden juoma!

Monet teistä ovat toivoneet postausta tästä lyhyemmästä hiusmallistani vielä ennen siitä luopumista.. Kävin perjantaina raidoittamassa tyveni ja vihdoin tiistaina saan pidennykset päähän! :)
Yritän kuitenkin ehtiä tehdä jonkilaisen postauksen tästä nykyisestä tukastani, vaikkakin se on jo pahasti kasvanut ulos mallistaan! Sen verran voin kuitenkin sanoa, että olen ollut supertyytyväinen ja suosittelenkin läpimästi kaikille jotka arpovat leikatako vaiko ei! :)

4 kommenttia:

 1. Vitsit tuo kupliva kävi kiinostamaan toista harakkaakin ! ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman aloin tässä miettimään, että uskaltaako tuota oikeasti juoda! :) Ystäväni sitten kertoi, että oikeasti on olemassa syötävää kultaam jota monet ravintolatkin tarjoavat!

   Poista
 2. löysin sun blogin vasta ihan hiljattain ja kiinnosti tietää, että oletko siis lääkäriksi opiskellut ja siitä erikoistunut psykiatriksi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan noin pitkälle en ole opiskellut :)

   Poista