torstai 10. tammikuuta 2013

Pientä ja pehmeää


Muistatteko miten edellesissä postauksessa kirjoittelin luvassa olevan jotain ihanaa, jotain pehmeää ja jotain todella todella pikkuruista... Jokohan joku arvaakin mistä on oikein kyse ;)Kyllä!! Käytiin alkuviikosta katsomassa pienenpieniä labradorinnoutajan pentuja < 3 ikää heillä oli vasta reilut kolme viikkoa ja silmätkin hetki sitten auenneet. Puhumattakaan kävelystä joka oli varsin huojuvaa :)

Paljoahan noista ei vielä osaa luonteen yms puolesta sanoa, mutta käynnin tarkoituksena olikin lähinnä tutustua kasvattaajaan ja toisin päin. Terveystietojen- ja sukutaulujen perusteella tämä kuitenkin voisi olla varteenotettava pentue hih!Voi katsokaa nyt!! < 3 Nyt meillä onkin täällä kova pähkäileminen päätöksen suhteen. Koiran ottaminen kun ei ikinä saa olla hetken mielijohde vaan sen tulee olla tarkkaan, loppuun asti harkittu päätös.

11 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania pötkylöitä! Ja juuri oikea asenne uuden perheenjäsenen ja lenkkikaverin hankinnassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Kyllä tämä on niin suuri päätös, että se on harkittava joka kantilta.

   Poista
 2. Hankitteko? :) etkö kertonut miehesi olevan allerginen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä pentueesta emme päätyneet pentua ottamaan.. Mieheni kävi kyllä varmuuden vuoksi allergiatesteissä.

   Poista
 3. Oihh <3 Kuulostaa kyllä ihanalta suunitelmalta ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! tosin siirtyi nyt kyllä myöhempään tulevaisuuteen :)

   Poista
 4. Apua, miten ihania palleroita! :) Itsehän en voisi mennä edes katsomaan koiran (tai kissan) pentuja ilman ostotarkoitusta, kun en kestäisi lähteä sieltä pois ollenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan oliko lähellä ettei yksi tai kaksi noista ihanuuksista "eksynyt" laukkuun :))

   Poista
 5. IHANIA!! Koiran ottaminen on kyllä aina iso juttu, mutta hetkeäkään en ole tän puolen vuoden aikana miettinyt, että kannattiko. Omasta koiranpojasta on vaan tullut niin iso osa elämää, en käsitä miten me pärjättäisiin enää ilman :--) Toivottavasti joskus vielä päätäätte hankkia oman pennun!

  VastaaPoista