sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Sisäistä- ja ulkoista hemmottelua

Heipat todella pitkästä aikaa! 
Blogi tauko venyikin pidemmäksi kuin osasin kuvitellakaan. Tarkoituksenani oli pyhittää joulun aika perheelle ja läheisille, mutta joulun välipäivinä tietokoneeni yhtäkkiä vain simahti! En pääse sen kanssa enää edes työpöydälle asti :/ Vetelihän tuo rakkine jo viimeisiään ja imac:in ostokin on mielessä käynyt, mutta koska meiltä löytyy jo kannettava sekä Ipad olin ajatellut tuon vanhan koneeni kanssa vielä sinnitteleväni jonkin aikaa. Noh sen elämä taisikin olla lyhyempi kuin ajattelin  :) 
Vien sen matkamme ajaksi huoltoon ja katsotaan saavatko he taiottua sen vielä henkiin! Budjetti ei nyt kyllä antaisi varaa uuden tietokoneen ostolle..
Onneksi olin hetki sitten ottanut kaikki valokuvat ja tärkeät tiedostot koneelta talteen, suunnittelemieni blogi postausten materiaalit tosin taisivat kadota bittiavaruuteen..

Tosiaan tuo meidän Thaimaan matkamme on jo aivan oven takana!! (16.1 on lähtö) Olen yllättävän vähän asiasta intoillut, joulu ja uusi vuosi kun veivät huomion täysin. Nyt kun ne on saatu kunnialla juhlittua pääsen toden teolla tulevan matkamme kimppuun :) Ei sillä, etten pieniä matka valmisteluja jo olisi alkanut tekemään.  Karoten kapseleiden syömisen aloitin jo lokakuussa ja ihoa olen valmistellut tuleviin auringon säteisiin. Tämän illan ohjelmaan kuuluikin seuraavaa:


Saimme tupari lahjaksi tuon harjan ja se onkin oiva apuväline ihon kuorinnassa yhdessä tuon äidiltäni joululahjaksi saaman kuorintavoiteen kanssa. Kyseessä on Dermosilin kuoriva vadelmasuihkugeeli. Tuoksu on aivan ihanan vadelmainen eikä tuo kuoriva ominaisuuskaan ole liian kova/raju herkälle iholleni. Toinen tämän hetkinen lemppari tuotteeni on myöskin äidilt joululahjaksi saatu Dermosilin suklainen suihkugeeli! Mikään missä on suklaata ei vain voi olla huonoa ;)
Hiukset saivat myös kirkastusta Redkenin Blonde Glam-hoidosta, jonka annoin vaikuttaa tyvessä 40 min ja sen jälkeen koko päässä ehkä 5 min. Omien hiusteni latvat ovat sen verran huokoiset, että imaisevat helposti sävyn itseensä ja lopputulos on lila! :)
Kuvasta puuttuu vielä apteekin perusvoide, jolla lopuksi rasvasin ihon kauttaaltaan. Tällaisen spa-hoidon teen noin kerran viikossa, joten eiköhän luulisi auringon tarttuvan :)

Eikä pidä unohtaa sisäistä hemmottelua! Lakritsi jäätelöä ja elokuva, tästä ei ilta enää parane!
Huomenna onkin luvassa jotain todella ihanaa, suloista, pientä ja pehmeää ;)
mutta siitä lisää myöhemmin, hyvää illan jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Koneen tilttaamista on selvästi liikkeellä, täälläkin on painittu saman ongelman kanssa! Ihana että pääsit kuitenkin postailemaan, kiva kuulla sinusta! :)
  Teidän matka lähestyy, ihanaa kun pääset lämpöön!
  Tuollainen hemmotteluspa onkin ihana idea, täytynee ottaa siitä inspiraatiota. :)
  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että onkin ärsyttävää kun tekniikka pettää! Kertoo toisaalta miten riippuvaisia siitä olemme :)
   Mikäs sen ihanampaa kuin muuttaa oma kylpyhuone kotispa:ksi ja irtautua hetkeksi arjesta.

   Poista