perjantai 29. maaliskuuta 2013

Vaatteiden säilytys

Tänään käynnistyykin jo 19 raskausviikko! Hitsit miten nopeasti ne viikot vain vierivätkään. Kävimme eilen yksityisellä rakenneultrassa, jonka kuulumisia yritän ehtiä teille viikonlopun aikana postailemaan... Kaikki oli kuitenkin hienosti! < 3 Kovasti Mini siellä jo liikkeessä oli :) mutta tarkempiin kuulumisiin tosiaan viikonlopun aikana...

Nyt ajattelin tehdä tännekin hieman hahmotelmaan kodin muutoskohteista, jotka tässä kevään aikana ovat edessä! Vierashuone tosiaan tulee muuntumaan vauvanhuoneeksi, mutta sitä ennen on tehtävä hieman muitakin järjestelyjä!
Olen vallannut makuuhuoneemme vaatekaapit kaikki itselleni ;) Miehen vaatteet taas ovat olleen vierashuoneen kaapeissa, jotka nyt tarvitaan muuhun käyttöön.. Makuuhuoneen kaappeihin meidän molempien vaatteet eivät yksinkertaisestai vaan mitenkään mahdu, joten olenkin suunnitellut työhuoneestamme walk-in-closetia itselleni!! ;)

No, ehken ihan kokonaiseksi vaatehuoneeksi saa huonetta kuitenkaan muuttaa, vaan se säilyttää roolinsa myös työhuoneena :)
Alla hieman osviittaa mitä minä sinne oikein olen suunnitellut...




Mielestäni nämä Ikean Stolmen-säilytyjärjestelmät ovat paitsi tyylikkään näköisiä niin varsin monipuolisia! Kaikki eivät tietysti pidä siitä, että vaatteet ovat näkösällä, mutta itse ajattelen tätä yhtenä "sisutuselementtinä". Voin jo nähdä kauluspaitani ja mekkoni nätissä järjestyksessä tangoilla ja laukut sulassa sovussa hyllyillä! :) Haluan muutenkin vaatteeni tangoille roikkumaan, josta niihin saa hyvän yleissilmäyksen ja valitsemansa vaatteet on helppo napata käyttöön!  Ja pakko myöntää, että pysyvätpähän siistimpinäkin kun viikattuina kaapin perukoille..

Stolmen-järjestelmän avulla tuo huone pysyisi mielestäni myös avarampana ja isomman tuntuisena kuin jos yhden seinän täyttäisi massiiviset katosta lattiaan ulottuvat vaatekaapit..Vai mitä mieltä olette?

Plussaa myös, että näistä jokainen saa koottua omiin tarpeisiinsa sopivan säilytysjärjestelmän! Korkeus on myös säädettävissä 210 senttimetristä aina 330senttimetriin, joka mahdollistaa koko huonekorkeuden käytön!


Löytyykö teidän kotoanne kyseinen säilytysjärjestelmä? Entäpä miellyttääkö näiden ulkonäkö teitä vai suositteko enemmän perinteistä vaatekaappia?



2 kommenttia:

 1. Voi sinua onnekasta, jos saat tuollaisen vaatesysteemin järjestymään! Mulla on vaatteet ja kengät pääasiassa vierashuoneessa, josta myös pitäis aikanaan se lastenhuone muokata.. ja työhuone on meillä aivan liian pieni vaatesäilytykseen.

  Jos mulla olis kokonainen huone käytössä vaatteille, laittaisin myös avohyllyt/-tankoja. Näkee nopeasti missä on mikäkin vaate, joten vaatteiden valitseminen helpottuu huomattavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokonainen huone walk-in-closet:ina olisikin aivan unelmien täyttymys! Nyt täytyy tyytyä tuohon yhteen seinään työhuoneessa, mutta tuolla Stolmen-säilytysjärjestelmällä senkin tilan saisi varsin tehokkaasti käyttöön!

   Poista