torstai 18. huhtikuuta 2013

Annoin pikkusormen, se vei koko käden


Mrs V:n Strictly style-blogi kuuluu niihin blogeihin joita luen säännöllisen epäsäännöllisesti. Mieleeni oli jäänyt kuitenkin hänen taannoinen vinkkaus GAPin aleihin. Olin aikaisemminkin merkistä kuullut, mutta siihen sitten jäikin kaikki mitä kyseisestä merkistä tiesin. 
Helppo ja halpa toimitus Suomeen sekä kommentiboksista lukemieni muiden äitien hehkutusten innoittamana suuntasin oitis GAPin verkkokauppaan! 
En nyt sitten tiedä oliko tämä hyvä vai huono asia ;) Sillä katsokaa mitä ihanuuksia sieltä bongasinkaan!!
Oikeastaan olisin voinut liittää tähän kollaasiin kaikki heidän tuotteet, enkä tosiaan ole ehtinyt vielä koluta kuin tuon Infant boy (0-24m) osuuden!!
Valitettavasti kaikkia haluamiani juttuja ei enää ollut saatavilla pienemmissä kokoluokissa :( Tarkoitukseni ei tosin niitä aivan pienimpiä vaatteita ole edes suuria määriä hamstrata.  Käyttöaika kun niiden kohdalla tuppaa jäämään kovin lyhyeksi.  Mutta kyllä tuolta siitä huolimatta vaan lähti tilaukseen tässäkin kollaasissa näkemiänne tuotteita :)
Shortsien kohdalla jäin vielä miettimään, ihan vastasyntyneelle kun en taida niitä uskaltaa pukea.


Ja katsokaas mitä hain eilen postista:

Olin varautun Hullujen päivien vuoksi hieman pidempään toimitusaikaan, mutta alle viikossa tuo paketti meille saapui. Huippua! Nyt vain kokoamaan, näette sitten kuvia valmiista tuolista :)

3 kommenttia:

 1. Voi mitä ihanuuksia pikkuiselle herralle tuolta löytyykään ! :) Itsellä ei lapsia vielä ole, mutta hulluna aina noita pieniä vaatteita tulee hypisteltyä <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin aivan ihania nuo pienet minivaatteet :) Zarasta olisi löytynyt samanlaiset chinot niin isälle kuin pojallekin hih!

   Poista
 2. Moikka! Blogissani käynnissä arvonta johon voit osallistua vaikka vain yhdellä arvalla :) tervetuloa kurkkaamaan! http://dayafterday2012.blogspot.fi/2013/04/jeriika-arvonta.html

  VastaaPoista