torstai 25. huhtikuuta 2013

Haaveissain vainko oot mun

Haavelistaltani on löytynyt jo pitkään eräs Louis Vuittonin ihanuus. Ja ei, tällä kertaa kyseessä ei suinkaan ole laukku, vaikka niin helposti voisikin luulla minut tuntien :) Olen luikkari-tyttöjä henkeen ja vereen eikä minulta montaa muuta merkkilaukkua löydykään. Erityisen ihastunut olen LV:n Damier kuosiin, mutta pienemmissä laukuissa minulta löytyy myös Monogram-kuosia. Minun silmääni se kun toimii paremmin pienemmillä pinta-aloilla!

En osta laukkuja vain sen vuoksi, että se olisi jotain tiettyä merkkiä. Chanelin laukku esimerkiksi löytyy monen naisen haavelistalta, itse en ole ikinä pitänyt sen mielestäni hieman mummomaisesta ulkonäöstä :)

Oma laukkukokoelmani alkaa myöskin olla suht täydellinen; sieltä löytyy niin isompaa kuin pienempääkin laukkua arkikäyttöön sekä illanistujaisiin. Löytyy myös vaihtoehtoja riippuen asun värimaailmasta sekä onko päälleni päätynyt kultaisia vai hopeisia asusteita ;)
On jo ihan etiketti virhe yhdistää kultaa ja hopeaa, mutta itse olen asian suhteen ehkä liiankin neuroottinen. En esimerkiksi voi laittaa kultaisia koruja mikäli vyön solki on hopeaa ymsyms..

Nyt wishlist:in kimppuun. Alla oleva kuva varmasti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa..Olin jo pitkään suunnitellut toteuttavani kyseisen haaveen kevään aikana.
Oi kyllä, Louis Vuitton monogram shawl mikäs muukaan siellä ostoslistan kärkipäässä keikkuisi! Voiko enää täydellisempää huivia olla?! Huivikokoelmani kaipaisi myös kipeästi täydennystä, sieltä kun ei oikeastaan vielä löydykään kuin Mulberryn klassikko huivi.
Olin jo tämän hankinnan itseasiassa lyönyt lukkoonkin, ainoastaan värin valinta oli vielä vaiheessa; päätyäkö nudeen, veroneen vaiko beigeen?! Ja kummasti myös tuo valkoinen alkoi näyttää houkuttelevalta :) Saisinko ne kaikki kun en osaa vain yhtä valita?! ;)

Viimeaikaiset keskustelut huivin laadusta ovat kuitenkin saaneet minut miettimään hankintaa uudemman kerran. Myöskin Minin tuloon liittyvät hankinnat köyhdyttävät budjettiani varsin reippaasti. Etenkin kun visioissani on vain ne tietyt jutut jotka haluan enkä ole valmis niistä tinkimään.. Omat tarpeet siirtyvät selvästi jo nyt sivuun lapsen parhaan edeltä ;)

Onkohan siellä ruudun toisella puolen LV:n huivin omistajia? Olisin kiinnostunut kuulemaan teidän kokemuksianne kyseisestä huivista ja ennenkaikkea sen laadusta..

13 kommenttia:

 1. Minulta löytyy noita huiveja 3 kpl ja olen kyllä hurjan tyytyväinen ollut noihin! Vanhin huiveistani on kohta vuoden ja vieläkin kuin uusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tämä ei ainakaan helpottanut haaveiluani ;) Minkä sävyiset huivit sinulta löytyy?

   Poista
  2. Hih;) Mulla on perus shawlina dune ja chocolate ja denim shawlina blue :)

   Poista
 2. Itse hankin viime jouluna kyseisen huivin, ja olen kyllä ollut todella tyytyväinen ! :) Nyt haaveissa uusi huivi, tosin eri värisenä ;)

  VastaaPoista
 3. Itse testailin tuota normaali beigeä myös ostaessani sen shine version! :) Tuo beige on ihana luonnossa! Mutta shine versiossa oli kuitenkin lopulta enemmän "sitä jotain" :) Se shine versio on myös luonnossa kauniimpi kuin verkkikaupan kuvissa :)

  VastaaPoista
 4. LV:n huivit ovat kyllä todella upeita! Kyllä kelpais mullekkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan miten houkuttelisi tämä tulevalla Helsingin reissulla käydä nappaamassa mukaan!!

   Poista
 5. Onko toi musta lurex vai tavallinen? En löytänyt lv:n sivuilta..? Upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, nyt en ihan varma ole kun netistä tämän kuvan nappasin. Veikkaisin kuitenkin tavallinen sen olevan..

   Poista
 6. Itselläni on yksi tällainen huivi ja olen tykännyt kovasti! Ihanan monikäyttöinen erilailla kaulalle kiedottuna ja otan huivin myös aina lentokoneeseen vilua torjumaan.

  Laadun olen kokenut erittäin hyväksi. En ole joutunut myöskään pesettämään kertaakaan, sillä varjelen huivia mahdollisimman tarkasti kaikelta lialta ja pelkkä huolellinen tuuletus on riittänyt. Tietysti kannattaa olla tarkkana sormusten ja muiden korujen kanssa, sillä lankoja alkaa helposti purkautumaan, jos koru tarttuu huiviin kiinni!

  Tämä huivi on ollut minulla viime kesästä saakka, mutta kovasti itsekin haaveilen jo uudesta :)

  VastaaPoista
 7. Voi hitsi, kirjoittelin pitkän pätkän, mutta kirjauduttuani google-tilille hävisi koko kirjoitus jonnekin bittiavaruuteen :/

  No tiivistetysti: olen todella ollut tyytyväinen ja voin suositella huivin hankintaa. Todella monikäyttöinen erilailla kaulaan kiedottuna. Omaani varjelen tarkasti lialta, joten en ole joutunut pesettämään huivia vielä kertaakaan. Pelkkä huolellinen tuulettaminen on riittänyt. Kannattaa olla kuitenkin tarkkana isojen sormusten ja muiden korujen kanssa, sillä jos sellainen huiviin takertuu, lähtee siitä helposti lankoja purkautumaan.

  Omissa haaveissa on myös uusi tällainen huivi. Ehkäpä tällä kertaa tummassa sävyssä, sillä aikaisempi on nude :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Jostain bittiavaruudesta se aiempikin viesti kuitenkin perille kulkeutui :) Kiitos valtavasta vaivannäöstäsi ja kokemuksistasi kyseisen huivin suhteen!
   Uskon, että omalta osaltaankin voi hyvin paljon vaikuttaa miten huivi kestää aikaa.

   Itse haaveilen juuri ehkäpä tuosta nudesta sävystä eniten!! eikä beigekään kauas kakkoseksi jää! Varmasti se lopullinen sävy valikoituu vasta liikkeessä kun pääsee oikeasti kokeilemaan..

   Poista