maanantai 8. huhtikuuta 2013

Meille tulee vauva..KYLLÄ! Elokuussa saamme oman pienen prinssimme maailmaan < 3 Itselläni oli alkuun heti ns. poikaoloja, mutta mieheni puhuessa tytöstä aloin itsekin miettiä miten kivaa olisi saada sukuun myös tyttöjä! 
Mieheni sukuun kun tuntuu syntyvän vain poikalapsia ;) Tosin kuulin kyllä mieheni leikillään kavereilleen sanovan, että aivan sama kumpi tulee kunhan poika on terve! :))
Niin tai näin molemmat sukupuolet olivat enemmän kuin tervetulleita ja lapsesta tulee aivan yhtä rakastettu oli sitten poika tai tyttö.. Itse en henk.kohtaisesti ymmärrä miksi tällaisella asialla edes on joillekkin niin valtavan suuri merkitys..

Sormeni jo syyhyävät päästä ostelemaan kaikkia ihania vauvanjuttuja! Isommista hankinnoista kuten rattaat ja sänky minulla onkin jo selvät visiot millaiset haluan. Näistä lisää luvassa omassa postauksessa.

Miehelläni oli kiireinen työyö ja kunhan tuolta heräilee niin lähdemmekin kaupunkikierrokselle sekä juhlistamaan Minin Dede:n synttäreitä..

Aurinkoista päivää!! 

9 kommenttia:

 1. Onnea ihanista uutisista!!<3 Itsestä oli kiva tietää vauvan sukupuoli niin voi etukäteen jotain vaatetta ostaa kun aika paljon on erikseen tytöille ja pojille kaikki.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Meillekin oli itsestäänselvyys, että halutaan tietää kumpi sieltä oikein tulee. Voi tosiaan keskittyä kaikkeen siniseen ja poikamaiseen niin vaatteiden kuin sisustuksenkin osalta :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Saa nähdä tuleeko teille prinssi vai prinsessauutisia :)

   Poista
  2. Sitä odotellaankin kuumeisesti vielä kuukauden päivät :)

   Poista
 3. Oi, miten ihanaa! Onnea pienestä prinssistä! <3

  VastaaPoista