lauantai 27. huhtikuuta 2013

Räpsy ripset

Otin reilu kolme viikkoa sitten ripsienpidennykset taas pitkästä aikaa. Olin suunitellut näiden laitattamista vasta kesemmällä, mutta ripsien tekijäni laittoikin sopivasti Facebookissa kampanjan, jossa edun lunastaneet saivat ensimmäisen laiton viidelläkymmenellä eurolla! (norm. 99e). Joten päätin heti tarttua tilaisuuteen :)
Syy miksen tästä aikaisemmin ole postaillut on siinä, että jostain käsittämättömästä syystä ripset alkoivat heti ensimmäisen viikon aikana tippumaan!!  Parin viikon jälkeen molemmissa silmissäni oli jäljellä enää muutama yksittäinen pidennysripsi!

Eilen minulla oli sitten sovittu huolto ja ihmettelimme ripsien laittajanikin kanssa mistäköhän tämä kato voisi johtua. Naaman pesu/puhdistustuotteista ja tavoista kun selittävää tekijää ei löytynyt, ei myöskään syömistäni vitamiineista. Ainut, mikä voisi olla mahdollista on tämä raskaus. Kyntenikin kun kasvavat tällä hetkellä epätavallisen hurjaa vauhtia :)
Minulla on aikaisemminkin, viime kesänä ollut ripsienpidennykset muutaman kuukauden ajan eikä mitään vastaavaa silloin tapahtunut?Tässä kuitenkin näytille ripsiä huollon (uudelleen laiton) jäljiltä.. Päädyttiin laittamaan kolmea eri pituutta, luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Minulla itselläni on todella tuuheat ripset, siksi myös näitä pidennysripsiä tuli aika paljon :)  Pituudet olivat muistaakseni 12,13 ja 14mmKivasti muuten luomet punoittavat ja iho on epätasainen meikin poispesun jäljiltä :)

Nyt sitten seuraillaan, miten nämä tällä kertaa käyttäytyvät..Toivottavasti pysyisivät paremmin eivätkä tippuisi hetimiten. Sovittiin, että otan yhteyttä Annaan heti mikäli alkavat samalla tavalla tippua ja hän sitten ryhtyy tarkempiin selvityksiin. 
Nyt oikein mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Tiedätkö että mä uskon että syy ripsien ennenaikaiseen putoamiseen johtuu kehosi tämän hetkisestä tilasta! Raskaus muuttaa valtavasti kehoa. Ystäväni on myös raskaana ja 1kk sitten pohdimme tätä samaista asiaa porukalla. Joten en suosittele uudelleen ripsienhuoltoa jos taas tippuvat ennenaikojaan. Ystäväni aikoo raskauden jälkeen taas huollattaa räpsyripsetti takaisin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä jakamastasi kokemuksesta. Emme tosiaan mekään oikein muuta syytä keksineet; ripsien pituus ja kaarevuus kun ovat tismalleen samat kuin vuosi sitten laitetuissa!

      Poista