perjantai 12. huhtikuuta 2013

Stokke Tripp Trapp

Minä sain sen, minä sain sen!! Nimittäin Stokken Tripp Trapp-tuolin :) Ihan helpolla tämä tuoli ei nimittäin meille lähtenytkään. Laitoin torstai aamuna kellon herättämään vähän ennen kahdeksaa ajatuksena olla heti valmiina syöksymään hullareiden verkkokauppaan.. Kellon näyttäessä 08.03 tuote oli kuitenkin myyty loppuun ja jäin nuolemaan näppejäni, uskomatonta!
En kuitenkaan asiaa harmitellut sen enempää sillä tiesin näitä kuitenkin myytävän. Ihan ilman en siis jäisi vaikka hieman enemmän saisikin pulittaa.
Iltapäivällä kirjoittaessani edellistä postausta vilkuilin aina välillä facebookin puolelle ;) ja kuinka silmiini osuikin juuri sillä hetkellä Stockmann:in Hullujen päivien- päivitys, jossa kerrottiin haamun taikoneen lisäerän kyseisiä tuoleja! Klikkailin itseni samantien verkkokauppaan ja onnistuin nappaamaan meille tämän tuolin :) Jes!Meidän ensimmäinen hankinta vauvalle on siis niinkin ajankohtainen ja tärkeä ostos kuin syöttötuoli ;)) Newborn-lisäosan ansiosta voimme kuitenkin ottaa tuolin käyttöön heti alusta! (tästä lisäosasta kirjoittelen ihan oman postauksen myöhemmin)

Olin itse pohtinut valkoisen ja pähkinän ruskean tuolin välillä; meidän ruokapöytä kun on juuri tuon pähkinän ruskean sävyinen, mutta valkoinen taas sopisi kaikkien kanssa ja olisi ajaton. Hullareilla tuoli oli kuitenkin tarjouksessa vain valkoisena, joten asia ratkesi itsestään!


Onko teillä kokemuksia Tripp Trapp-tuolista tai Stokken tuotteista ylipäätään, mielelläni kuulisin niitä! :)

Nyt oikein mukavaa viikonloppua!!

5 kommenttia:

 1. Hei jes, mahtava tuuri! :) eka hankinta Minille, ihanaa. <3 ja onpa kätevä toi newborn-juttu! Ei tarvii pitää sitteriä pöydällä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä se pikkuhiljaa lähtee! Tuoli on kyllä todella monipuolinen ja loppuelämän kestävä.. M voi siinä sitten eläkepäivinään istuskella :;)

   Poista
 2. Hei!!
  Hyvän valinnan olet tehnyt.
  Meillä Trip Trap oli ajankohtainen 10v sitten ja oli kyllä hyvä tuoli.
  Siihen aikaan ei ollut vielä mahdollisuutta tuollaiselle sitteriosalle....
  Valkoinen on hyvä väri,sopii kaikkien kanssa.
  Onko tuolissasi kaari ja pehmuste??
  Pehmuste on helppo pestä, se kun likaantuu aika nopeasti pienen ruokaillessa:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun jaoit kokemuksesi!
   Uskon myös että kun ruokapöytä joskus lähtee vaihtoon niin valkoinen tuoli sopii uuden kanssa oli se sitten millainen tahansa.
   Kaari, pehmusteet kuten myös tuo sitteriosa ja muut tarvikkeet ovat lisäosia, jotka pitää ostaa erikseen (ainut "miinuspuoli" jonka tuolista keksin)
   Meille on siis nyt tulossa vain pelkkä tuoli, johon alkuun ostamme tuon newborn-sitterin ja varmasti sitten myöhemmin tulee ajankohtaiseksi ostaa myös nuo pehmusteet, kaari ja valjaat..

   Poista
 3. Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista