torstai 4. huhtikuuta 2013

Summer shoes

Heipsan! Meikäläiseen on iskenyt varsinainen kevätmania.. tai ainakin vähintään jokin hypomaaninen jakso! :)
Tulinkin esittelemään teille viime viikkoiset kenkähankintani! 

Kuvailin muuten vaihteeksi  vierashuoneessa, jotta saatte pientä sneak peek:ia Minin huoneen seinien sävystä :)


Nyt ostoksiini! Minä vaivun talvella eräänlaiseen horrokseen, jolloin shoppailut jäävät vähemmälle ja päällekin valikoituu vain kaikkeista mukavimpia ja pehmeimpiä asuja. Näistä kuvista päätellen talviunilta on nyt herätty hih!

1. Nämä Tommy Hilfiger:in Emeryt lähtivät kassan kautta kotiin kokeilu mielessä, olinkin aivan varma että palautukseen menisivät. Kiilakorot kun eivät ole kuuluneet koskaan ehdottomiin lemppareihini. Kuinkas sitten kävikään..rakastuin näihin ensi kokeilemalla < 3 Ovat todella pehmeät ja mukavat jalassa plus että näillä on todella helppo kävellä. 

2. Steve Maddenin Allyista olin jo pidemmän aikaa haaveillut. Näissä on todella huima korko, mutta korkokepohjan ansioista näilläkin on todella helppo ja mukava kävellä.

3. Viimeisenä, Spartoolta tilaamani Timeless Olala nudet rusettisandaalit. Iskin silmäni näihin heti verkkokaupassa; nudet ja rusetteja, ei vain yksinkertaisesti voi mennä pieleen! Nude hullu, mikä nude hullu :) Näiden kohdalla jäin kuitenkin miettimään materiaalia ja kenkien laadukkuutta plus että itseltänihän löytyy jo nämä, varsin samantyyliset Sam Edelman:in nudet sandaalit. Niistä tosin puuttuvat rusetit ;)


Aikomukseni ei siis ollut näitä kaikkia pitää, mutten osaa päättää mitkä laittaisin palautukseenkaan :) Nämä kun ovat keskenään niin erilaiset ja eri käyttöön tarkoitetut..osaan myös perustella itselleni miksi tarvitsisin ne kaikki ;)

Lisäksi minua on alkanut huolestuttamaan raskauden vaikutukset paitsi koko vartalooni niin jalkoihin! Olen kuullut usealta taholta miten kengän numero kasvoi yhden ellei jopa kaksi kokoa, jolloin koko kenkävarasto meni uusiksi!! Kannattaako siis tässä vaiheessa pahemmin kenkä/vaateostoksia edes tehdä kun ei tiedä mitkä sitten elokuussa enää ovat sopivia :) 


Mitkä näistä te laittaisitte palautukseen vai pitäisittekö kenties kaikki??

8 kommenttia:

 1. Pidät kaikki!!! Kyllä myös äippä tarvitsee hemmottelua kaiken keskellä ja onpahan sitten minkä käyttöä odottaa raskauden jälkeen. :)

  Mä olen kuullut että raskaus voi vaikuttaa jalan kokoon, mutta siltikään en tiedä ainuttakaan tapausta lähisuvusta ystävistä tai kavereista joille olisi näin käynnyt. Joten pidät kaikki ja nautit nyt ajattoman kauniista uutukaisista! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti en ole siis ensimmäinen tuntemasi henkilö, jonka jalka raskauden seurauksena kasvaa ;)

   Poista
 2. Kaikki on ihania, varsinkin nuo rusettisandaalit voisin itsekin ottaa vaikka heti!:D Itsellä ei ensimmäisessä raskaudessa kengänkoko muuttunut mihinkään, mutta loppuvaiheessa olivat aika turvonneet ettei ihan kaikkia kenkiä voinut pitää. Kiilakorot on ainakin olleet suosikkini raskausaikana kun niillä on helppo ja mukava kävellä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kiilakorot osoittautuivat tosiaan aivan huipuiksi! Uskon, että niillä on mukava vielä viimeisilläänkin tallustella.. Nuo Maddenit kun jäävät huiman korkonsa vuoksi odottelemaan raskauden jälkeistä aikaa!

   Poista
 3. Oo vaauu.. Ihania ovat. Minäkin olen huolissani miten käy jos tulen joskus raskaaksi, mahtuvatko kengät. Jaiks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niiiin ovat, toivottavasti mahtuvat loppuun asti! Tulen sitten kertomaan kuinka kävi ;)

   Poista
 4. Minkä kokoinen jalka sulla on? :) Jos et välttämättä halua pitää Timeless:n sandaaleja, ostaisin ne mielelläni sulta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalkani on kokoa 37..olen itse vielä hieman kahden vaiheilla palautanko sandaalit vai pidänkö ne :)

   Poista