sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kesäloman ensimmäinen päivä!

Ihanaa huomenta kaikille!! Tänään on herätty kesäloman ensimmäiseen päivään...tai virallisestihan se on huomenna sillä sunnuntai on vapaapäivä, muttei nyt olla  turhan tarkkoja muotoseikoista ;)
Heräsin pirteänä ja aivan ilman kellon soittoa jo kahdeksalta, ihana aurinko tulvi olohuoneen puolelta makuuhuoneeseemme < 3 Päätinkin lähteä reippaalle aamulenkille. Nyt olo on aivan mahtava! Loma tekee ihmiselle ihmeitä :) Taidankin nauttia kotona olosta enemmän kuin jossain vaiheessa ajattelinkaan! (heinäkuussa palaan töihin tosiaan enää pariksi viikoksi, jonka jälkeen alkaakin mammaloma!)Ja voi miten nautinkaan näistä rauhallisista ja kiireettömistä aamuista kun saa syödä aamupalaa mahtavia blogeja lueskellen ja meikkiä rauhassa naamaan sutien. Elämäni pieniä, mutta niin tärkeitä asioita! Kunhan tästä saan nassuni vielä kuntoon niin lähdemme kevätmarkkinoille ja sieltä vanhempieni luokse maalle!
Meillä on muuten Minille vaunut!! Plus paljon muuta..Kävimme eilen paikallisessa lastentarvikemyymälässä, jossa sattui olemaan loppuunmyynti ja vaikka rahaa hankintoihin paloikin niin saimme kaiken kyllä mahtavilla alennuksilla! Palaan näihin ostoksiin alkuviikosta.

Aurinkoista sunnuntaita!

8 kommenttia:

 1. Kiireettömät aamut ovat kyllä parhautta! Nautihan täysin rinnuksin herkullisesti aamupalasta ja omasta ajasta. :) Ja tuo myymälän loppuunmyynti on kyllä surku, seuraavaksi saakin lähteä Turkuun tai ihan pääkaupunki seudulle tekemään hankintoja. Tosin tässä kohtaa myös valinnan vaikeuskin kasvaa entisestään kun isommilla kaupungeilla on vielä enemmän tarjottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole muuten lainkaan aamuihminen, mutta tällaisina päivinä sitä melkeinpä haluaa herätä aikaisin ja nauttia hetkestä!
   Itse pyrin kyllä suosimaan paikallisia liikkeitä jos vain mahdollista, joten harmi tosiaan että liikkeitä täältä häviää :/

   Poista
 2. Kadehdittavan kuuloinen aamu sulla :)
  Onko sun hiukset nyt kasvaneet jo noin pitkiksi vai vieläkö sulla on pidennykset? Ihana pituus nimittäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten pienistä asioista sitä tosiaan ihminen voimaantuukaan! Yhden tällaisen ihanan aamun jäljiltä on unohtunut kaikki työpaineet ja stressi :)
   On minulla vielä teippipidennyksiä joukossa, mutta eivät enää pidennä kuin muutaman sentin. Toimivatkin lähinnä tuuhennoksena, oma tukkani kun on niin kovin hento ja ohut :/

   Poista