torstai 2. toukokuuta 2013

Kesän ehdoton lempparimekko!


Heippa! Jokos sitä ollaan vapusta toivuttu? :)  Meidän vappu meni varsin rauhallisissa merkeissä eikä kamerassakaan ole montaa kuvaa odottamassa. Ennen niiden kimppuun käymistä halusin kuitenkin tähän väliin jakaa vanhan kuvan blogini alkuajoilta, koska uusiakin lukijoita on viime aikoina jonkin verran tullut. Huippua!

Tämä kyseinen ykilö on aivan varmasti tulevankin kesän lempparimekko! < 3 Erilaiset yhdistelmät tämän mekon ympärillä eivät kovin helpolla lopu kesken!
Tänä kesänä ei tosin aivan yhtä "hyvässä kunnossa" olla, mutta kivasti sopii vauvamasukin tämän mekon pariksi! Eikä varmasti purista tai kiristä mistään! ;)

Tässä kuitenkin rennon terassi-illan yhdistelmä viime kesältä;


Mekko: Henry Lloyd - Hailey
Kengät: Bianco
Kello: Michael Kors

6 kommenttia:

 1. Voi, tuo mekko on vaan niin upea !! :)

  VastaaPoista
 2. Onpas kaunis mekko, kertakaikkiaan täydellinen kesämekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Eipä oikein kesämekolta muuta enää voisi vaatia :)

   Poista
 3. Voi sinua onnnekasta, kun olet löytänyt noin täydellisen raitaneulemekon! Tuo on ihana! :) Nuo Henri Lloydin mekot kun tuntuvat olevan kovin kiven alla tänä keväänä, aivan joka puolelta loppu :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan tämän nappasin! Monesti olen jonkin tuotteen kohdalla jäänyt nuolemaan näppejäni ja tiedän miten se harmittaa. Näitä tosiaan tuntuu olevan varsin vaikea löytää!

   Poista