tiistai 7. toukokuuta 2013

Maitokahvia ja sisustusintoilua


Liekö tämä sitten lievää hypomaniaa, raskaushormonien aiheuttamaa pesänrakennusviettiä vai mitä, mutta olen viime aikoina alkanut mielessäni laittamaan kotimme sisustusta uuteen uskoon :) Enkä tyydy pelkkään sisustamiseen vaan vaihtoon lähtisi ajatuksissani myöskin tapetit ja lattia!

Vuosi sitten muuttaessamme tähän omakotitaloon meidän tarvitsi tehdä ainoastaan pientä pinta remonttia; vaihdoimme olohuoneen tapetit meitä miellyttävimpiin, maalasimme muutaman vaaleanpunaisen seinän valkoiseksi sekä vierashuoneen seinät hiekan sävyisiksi. Sen lisäksi asensimme kylpyhuoneeseen seinä WC:n. Tiedän, että on sulaa hulluutta vuoden päästä alkaa taas vaihtamaan tapetteja/maalaamaan seiniä varsinkaan kun vanhoissa ei ole mitään vikaa!
No ovat ihan kivat...Juuri niin ihan kivat!! Eivät täydelliset minun silmääni ja minulle ei ikinä ihan kiva ole riittänyt :) Onneksi on tuo mies laittamassa hieman jarruja rattaisiin, muuten olisin varmasti jo alkanut repiä tapetteja irti hih!

Ei, me emme kuulemma uusi pintoja, lattiasta puhumattakaan. Minin huoneen kunnostaminen, säilytystilan järkeistäminen sekä terassin ja puutarhan kesäkuntoon saattaminen saavat kuulemma riittää tähän sisustusintooni :/ Noh, projektiahan niissäkin!

En silti voinut vastustaa kiusausta ja julkaista näitä upeita, Tuhkolmassa sijaitsevan villan kuvia. Juuri sitä mitä minäkin halajaisin; maitokahvin sävyä seiniin, valkoista, valkoista ja vielä kerran valkoista sekä tummaa puuta < 3 Saa nähdä miten tämän kaiken innostuksen ja vauhdin käy kun jään äityslomalle ja olen päivät yksin kotona ;))
Aurinkoista loppuviikkoa! Tänne on huomiseksi luvattu jopa +20 astetta!!p.s tällainen hypoteettinen kysymys vielä :) Meillä kun on olohuoneen seinissä tapetit niin, miten on jos haluaisinkin ne maalattavan?
Millaisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja tähän mahtaisi olla? Onko siellä kenelläkään kokemusta tai tietoa??

6 kommenttia:

 1. Maalattavat tapetit voi maalata päälle, normit irroitetaan ja sitten katsotaan pääseekö maalaamaan seinää suoraan vai pitääkö vaikka tasoitella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä..Tosiaan ihan maalilla maalaamisesta haaveilisin :) Sen verran tiedän, että kun tapetit irroitetaan niin suoraan seinään ei voi maalata vaan "jotain" pitää ensin pohjalle tehdä.. Minulla ei vain ole hajuakaan mitä tuo "jotain" on :DD

   Poista
 2. Ota selvää voiko sitä tapettia maalata! Vaikkei mun mielestä nykyisessäkään mitään vikaa ole. ;)Noi pesäntekohormonit tai mitkä lie hyrräsi täälläkin aika lailla.. Eikä samanaikainen muutto vähentänyt sitä.. mutta pääsipä toteuttamaan itseään! :) Ai että ihania kuvia olet kollaasiin kerännyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. M ei vain kauheasti näistä minun intoiluista ja höpötyksistä innostu ;) Pitänee varmasti vain tekstiileillä ja muilla jutuilla saada sitä vaihtelua aikaan.. Sinulle sattui "sopivasti" tuo muutto kun pääsi itse laittamaan omaa kotia alusta asti, vaikka varmasti raskastakin oli!

   Terkkuja teille ja nähdään perjantaina!!

   Poista
  2. Hih, on ne miehet sellaisia. :) välillä pieni jarruttelu on tietty hyväksi.. olihan se remppa-muutto loppuraskaudesta raskasta, mutta ihanaakin. Nähdään perjantaina! Can't wait!!

   Poista
 3. Voi minä kans vaihtaisin kaikki kotona tapeteista lattiaan, jos koti olisi täysin oma.. Mulla on myös kauhea into saada nyt-heti-paikalla vierashuone tyhjäksi ja uudelleen sisustettua, ihan kuin sillä mikään kiire olisi vielä. Tai sitten voisin hypätä tuohon kuvien villaan asumaan ja unohtaa kaikki sisustuspulmat samantien! Ahh, ihana talo!

  VastaaPoista