sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Peplum-mekko in action

Heippa! Takana on aivan ihana ja aurinkoinen viikonloppu kotona puuhastelun parissa! Mahtava ilma ja pihatyöt pitävät kiireisinä ja tämän oikeastaan sisälle astuessa näkyykin; ei nimittäin kotityöt ja sisälläolo ole viimeaikoina paljon kiinnostaneet :)
Lauantai-illan vietoksi päätimme mieheni kanssa aika extemporee lähteä katsomaan Jonne Aaronia paikalliseen viihdekeskukseen. Tällä kertaa ei asukriisikään vaivannut, tiesin jo vaatekaapille suunnatessani mikä yksilö sieltä valikoituisi :)
Mekko on jo oikeastaan vanha ostos, tilaisuuksia sen pukemiselle ei vain ole aikaisemmin ollut... Tämä kerta taisi olla, paitsi ensimmäinen niin myös viimeinen kerta vähään aikaan kun mekkoa ylläni nähdään sen verran nafti se jo vatsanseudulta oli :)                                            Mekko: Nelly / Kengät: Michael Kors / Laukku: LV

Vaikka keikan suhteen minulla ei mitään suurempia ennakko-odotuksia ollutkaan niin täytyy myöntää sen olleen silti melkoinen pettymys. Yleisöä oli paikalle eksynyt todella vähän ja siitäkin vähästä materiaalista olisi voinut päätellä paikalla esiintyvän ennemminkin Matin ja Tepon.. Jonnen biisit ovat vielä sen verran tuntemattomia, ettei yleisö oikein päässyt missään vaiheessa fiilikseen mukaan. Muutamia highlighteja tosin nähtiin Jonnen vetäessä esim Nylon Beatin-syyttömän tai Jari Sillanpään-satulinnan omina versioinaan..
Vaikka musiikillisesti kyseinen artisti ei suosikkeihini kuulukaan niin täytyy sanoa, että henkilönä Jonne vaikuttaa todella sympaattiselta ja helposti lähestyttävältä. Mielikuvaani varmasti vaikuttaa paljon Vain Elämää-sarja, jota tulikin seurattua tiiviisti :) Ohjelma antoi itseasiassa muutamasta muustakin artistista aivan uudenlaisen kuvan.

Vaikka keikka pienoinen pettymys olikin niin muuten ilta oli todella onnistunut! Meidän yhteistä, kahdenkeskistä laatuaikaa < 3 En edes muista koska viimeksi olisimme tanssineet hitaat yhdessä :) Tästä on hyvä startata uuteen viikkon.. Uuteen viikkoon, joka sisältää  neljä työpäivää ja sitten alkaa L-O-M-A!!

8 kommenttia:

 1. Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja vasta nyt tajusin että olemme samalta paikkakunnalta :)
  Itsekin piti lähteä Jonnea katsomaan vain elämää-ohjelman innoittamana, mutta oli niin paljon ohjelmaa jo vaalmiiksi (miten kaikki vähäisetkin aina osuvat päällekkäin..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niinkö!! mahtava sattuma :)

   Minulla olisi teille anonyymit lukijat pieni toive: josko voisitten jonkinlaisen nimimerkin jättää aina kommenttienne lopuksi niin minäkin sitten tunnistaisin teidät monien anonyymien joukosta!

   Poista
  2. Nyt on nimimerkki :)
   ps. näytät upealta!

   Poista
  3. Huippu juttu!! Tervetuloa Onna!

   Poista
 2. Sinä upeus :)) Ihastelin fb:n puolella tänään kuviasi, oikein sädehdit äitiyttä ja onnellisuutta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihanaa, että tämänhetkiset fiilikset välittyvät ruudun kauttakin :)

   Poista
 3. Vautsi, upea ilmestys kyllä olet!=) ja aivan ihana mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoistasi! Tiedän sieltäkin löytyvän todella upea nainen, sillä olen blogissasi vieraillutkin :)

   Poista