keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Summer outfit with red skirt

Huomenta kaikille! Kylläpäs tänään nukuttikin pitkään :) Miehen kellon soidessa yhdeksältä jatkoin minä vielä tunnin verran unia. Yöni alkavat tosin nykyään olla jo varsin katkonaisia useiden vessa reissujen ja Minin volttiharjoitusten vuoksi :)

Sää näyttää tänään vähän heikommalta, täällä ainakin voi hetkenä minä hyvänsä alkaa satamaan vettä höh :/
Ajattelin silti tulla jakamaan teille pienen katsauksen yhteen kesänlemppari vaatekappaleeseen...Nimittäin tämä Zaran punainen hame eksyi viime kesänä todella useaan otteeseen ylleni ja näin ajattelin myös tänä kesänä olevan! Kuitenkin mallaillessani tätä päälleni eilisen vaatekaapin siivouksen yhteydessä  jouduin toteamaan sen jääneen auttamatta liian pieneksi :/ Voi, että harmitti ja kovin!

Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, muistin Zalandolla joskus ihailleeni samantapaista hametta ja jätin sen tilaamatta vain koska minultahan tämä Zaran yksilö jo löytyi.

Valitettavasti vain oikeaa koko ei ollut enää jäljellä :/ Niin kovasti kuitenkin punaista hametta kesägarderobiini kaipasin, että lähdin summamutikassa hametta googlettelemaan :) Sama Morganin hame,joka Zalandolta oli loppu löytyi, niinkin iteäni yllättäneestä paikasta kuin Ellokselta!! Ja kokojakin oli vielä jäljellä!! Jippii, nopea klikkaus ja kassan kautta kotiin. Nyt vain odottelen malttamattomana pakettia saapuvaksi..  Sitä odotellessa tein muutaman inspiraatio-kollaasin polyvorella, miten tuota hametta pukea. Valitsin kollaaseihin elementit, jotka jo vaatekaapistani löytyvät. Ainoastaan ray-banit keikkuvat mietintä/hankinta listalla..
 


Tämä seuraava kollaasi on ns. villi kortti-kollaasi.. Mietin pitkään sinisen ja punaisen yhdistämistä ja omaa silmää tuo yhdistelmä ainakin miellyttää :) Mitäs mieltä te olette?


Tässä vielä linkkiä Ellokselle,  jos jokuvielä punaista hametta etsiskelee, aamulla ainakin kokojakin oli vielä kivasti jäljellä!
Huom! Tämä ei sitten ole mainos :) En siis saa tuon linkin klikkailusta mitään hyötyä, ainoastaan hyvän mielen jos olen voinut olla avuksi!

7 kommenttia:

 1. Kauniita kollaaseja Heculina! :) Sininen ja punainen sopii hyvin yhteen, on oikein raikas yhdistelmä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! En tiedä miksi epäilin tuon sinisen ja punaisen liittoa :) Päällä näyttävät meinaa vielä upeammilta yhdessä!

   Poista
 2. ellos usein pelastaa, sinne on AINA jokin alekoodi joka yleensä määrällisesti kuittaa postarit :)
  siten kun teidän bebe kävelee, niin elloksella on myös laadukkaita lasten kenkiä (Esim kavat) ja niitäkin voi hamstrailla niillä -40% koodeilla ;) hyvät ja laadukkaat lasten kengät kun ei irtoa 25e kaupasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miksen ole ikinä miettinyt edes Ellosta vaihtoehtona kun olen jotakin etsinyt.. mutta nyt tarkempi tutustuminen osoitti, että esim tuo koti-osio on aivan mahtava!! Lähti monta muutakin juttua jälkitilaukseen :) Ja tulevaisuudessa täytyykin pitää mielessä tuo lastenosasto!

   Poista
 3. Onpas kovin ihanan ja pirtsakan värinen hamonen :) Olisi kyllä kiva saada tuollainen :)

  VastaaPoista
 4. Hei kuules Hecusein, olisitkohan ollut halukas myymään eteenpäin tuota Zaran hamosta? :) Mikäli en muista ihan väärin, että se olisi ollut kokoa 34 tai 36 (katsoin sitä itsekin silloin blogikirppiksellä)? Sen jättäminen kauppaan viime kesän aleissa jäi harmittamaan vietävästi, tilasin myös tuon Zalandon hameen, mutta he lähettivät minulle väärän koon ja sillä välin oma kokoni ehti loppua :/ Jos siis vain olet sen myymistä ajatellut, niin laita minulle vaikka mailia jonnamaista@luukku.com <3

  VastaaPoista