perjantai 31. toukokuuta 2013

Treffit Minin kanssa

Täällä meinasi aamukahvit mennä väärään kurkkuun luettuani vau.fi:n lähettämän, joka viikkoisen sähköpostin.. Tänään alkoi siis 28. raskausviikko ja laskettuun aikaan on enää 12 viikkoa!! Hui kauheaa, se kuullostaa jotenkin niin kovin lyhyeltä ajalta! :) Puhutaan ennemmin kolmesta kuukaudesta ja heti saan "lisää aikaa". Eikös kolme kuukautta kuullostakin ikuisuudelta kun taas 12 viikkoa on jo huomenna?! :DD
En ole oikeastaan edes ajatellut, että Minihän oikeasti syntyykin joskus :) En olekaan koko loppuelämääni raskaana!

Eilen kävimme moneen otteeseen hehkuttamani Jussi Savonlahden vastaanotolla Kaarinassa 3/4D ultrassa. Koko menomatkan Mini heitti volttia mahassa, mutta vastaanotolle päästyämme olikin lepohetken aika :) Rakenteet kuitenkin pääsivät vielä tarkemman tarkastelun kohteeksi kuin rakenneultrassa ja kaikki ovat kuitenkin täydellisesti < 3 Meille on myöskin, edelleen tulossa poika :)

Lepohetkestä huolimatta saimme kuitenkin ihailla niin toden tuntuista kuvaa ja liikettä näytöltä. Mies oli bongaavinaan minun nenäni! (Niin ja pulleasta kädestä oman hauislihaksensa hih!) 
Näyttipä Mini meille vielä miten haukotellaankin, taisi olla prinssillä tylsää :) Tässä vaiheessa kyynel vierähti äidin poskelle. Sanoinkuvaamattoman uskomatonta!!

Nämä kuvat eivät ole sieltä parhaimmasta päästä, saimme käynnistä mukaan DVD:n jossa kuva ja liike paljon tarkempaa ja elävämpää. Tarkoituksella rajasin myös tuota pään yläosaa pois, varjot loivat sinne mustan alueen, joka näytti aivan reiältä :DD mutta kuten jo totesin rakenteissa on kaikki kunnossa! 

Painoa tällä hetkellä 990grammaa! On kuulemma keskivertoa sirompi, mutta menee kuitenkin käyrällä jonka arvion mukaan syntymäpaino huitelisi siellä 3400gramman paikkeilla! 

Aurinkoista viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, sielähän on <3 Nää postaukset saavat aina hymyn nousemaan korviin saakka. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä hän tosiaan on!! Ei meinaa itsekään aina muistaa kun raskausaika mennyt niin hyvin ja ongelmitta! mutta se pieni haukotus ja muutamat ilmeet teki hänet heti paljon todellisemman tuntuiseksi <3

   Poista
 2. oi voih.. <3 Kohta tuo suloisuus on jo teidän sylissä, niin se aika vaan huristaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.. Koko ajan toivon, että olisi jo se päivä kun saadaan prinssi maailmaan..samalla kuitenkin koitan toppuutella itseäni ja nauttia jokaisesta päivästä! Kärsivällisyys on meikäläiselle melko vieras käsite ;DD

   Poista