lauantai 15. kesäkuuta 2013

Hiuskriiseilyä ja jännitystä odotukseen

Hyvää viikonlopun alkua! Sain tänään aamulla kokea pieniä jännityksen hetkiä lukiessani sähkopostiini tullutta tilausvahvistusta... Klikkailin pitkän pohdinnan jälkeen eilen tilaukseen täälläkin esittelemäni Stokken pinnasängyn. No, varastosta tuotetta ei kuitenkaan haluamassani pähkinän sävyssä löydy, joten toimitusaika on 8-12 viikkoa! (Laskettuun aikaan on siis 10 viikkoa) Nyt sitten jännitetään kumpi tulee ensin lapsi vai sänky ja että joutuuko Mini sittenkin nukkumaan ensimmäiset yönsä pahvilaatikossa ;)

Sitten varsinaiseen aiheeseen, josta tulin kirjoittelemaan. Nimittäin minuun on iskenyt jälleen kerran hiuskriisi!! "Tukka hyvin, kaikki hyvin" sanonnan perusteella minulla ei ikinä ole siis mikään hyvin :D Minut tuntevat tietävätkin etten oikeastaan ikinä ole hiuksiini 100% tyytyväinen! Ah, miten ihanaa olla nainen ;)

Kuitenkin hiustenpidennyksiä minulla on, eri tekniikoilla ollut nyt kahden vuoden ajan. Tosin väliin mahtuu 2-6kk pituisia taukojakin, joten ihan tuota kahta vuotta nämä eivät siis päässäni ole olleet :) Olen aina pitänyt huolen, että tekijä on ollut luotettava ja ammattitaitoinen sekä materiaalit laadukkaat, en silti voi olla miettimättä mitä nämä pidennykset omallekin hiukselle tekevät. Saati sitten se rahanmeno, jonka näihin saa uppoamaan. Olisinkin valmis (ainakin hetkeksi) näistä taas luopumaan.

Minulla onkin juhannuksen jälkeen kampaaja enkä suoraan sanottuna tiedä mitä hiusteni kanssa tekisin. Tähän alle listasin taas kerran kuvia tuosta eteenpäin pitenevästä-mallista. Tykkään käyttää näissä esimerkeissä juurikin Kirsi Ståhlbergin kuvia, koska tiedän hänen hiuslaatunsa olevan lähellä omaani, jolloin kuvan lopputuloskin hiuksissani olisi realistinen.


Tykkään kyllä hurjasti tuosta mallista, mutta kuinka kauan taas? Olen juuri saanut kasvatettua näihin haituviini pituutta enkä suoraan sanottuna hetken kuluttua haluaisi aloittaa projektia taas alusta. En ole myöskään ihan täysin vakuuttunut lyhyen mallin sopivan kasvonpiireisiini? Kyse voi myöskin olla ihan vain tottumisesta, onhan tuo nyt aika radikaalimuutos :)

Tässä alla on myös kuva kauniista, hieman pidemmästä polkasta. Fakta vaan on, ettei omissa hennoissa ja liukkaissa hiuksissa tuo malli näytä yhtään noin hyvältä.
Olin ajatellut kasvattaa oman tukkani pidemmäksi ja sitten pidennyksillä ainoastaan tuoda tuuheutta, ei niinkään pituutta. Tämä kuitenkin tarkoittaisi, että minun olisi jatkossakin pitäydyttävä näissä pidennyksissä ja kuten jo yllä totesinkin olisin niistä enemmän kuin halukas "pääsemään irti" :D
Olisi kiva saada sieltä ruudun toiselta puolelta vinkkejä ja apuja tähän hiusprobleemaani..
Onko teillä jokin tietty malli tai leikkaus hiuksissanne?

Nyt oikein hyvää viikonloppua kaikille!! Minä haen meille huomenna karvaisen hoitalapsen viikoksi kun vanhempani karkaavat etelän aurinkoon! Ja juhannuskin on jo oven takana!

10 kommenttia:

 1. Kehoitan vetämään pääsi kaljuksi. Se sopisi naamasi piirteisiin parhaiten ja olisi hyvin helppohoitonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tästä vinkistä Anonyymi :) Ihan noin rohkea en kuitenkaan ole! :D

   Poista
 2. Kasvata ihmeessä! :) kun tykkäät kuitenkin pitkistä kun käytät pidennyksiäkin :) voisitko tehdä kysymyspostauksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm tuota kysymyspostausta on joku muukin ehtinyt jo toivoa..Blogini on vain sen verran pieni ja lukijamäärät pieniä, että mahtaisikohan sellaista saada vain kasaan?
   Tietysti saahan sitä postauksen ihan jo muutamastakin kysymyksestä, joten harkitsemisen arvoinen ehdotus. Kiitos siitä!

   Poista
 3. Näkisin sinulla ehdottomasti tuollaiset Isabella hiukset... :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon ehkä ton pidemmän polkan kannalla, vaikka kyllä sulle kaikki sopii! <3 olen monesti itsekin miettinyt tollaista vikan kuvan polkkaa, mutten enää uskalla kun hiukset ovat niin pitkät.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Sinun hiukset ovat niin ihanan pitkät ja luonnollisen sävyiset, älä vain tee niille mitään!! :)
   Ehkä turvallisempaa aloittaa tuosta polkasta ja katsoa sitten..lyhyemmäksi kun saa aina, pidemmäksi vaatiikin sitten isompia toimia :)

   Mukavaa viikonloppua teille!!

   Poista
 5. pidempi polkka =) -susan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susan mielipiteestäsi!
   Olen yllättynyt, että tämä malli saa enemmän kannatusta :) mutta kuten edellä jo totesin, siitä olisi ehkä helpompi aloittaa!

   Poista