tiistai 11. kesäkuuta 2013

No ne vaunut!


Heipähei! Viikonloppu vierähti niin nopeasti etten juurikaan ehtinyt edes konetta aukaisemaan! Kesälomakin on jo puolessa välissä :/ Hurjaa vauhtia mennään myös kohti laskettua aikaa ja niiiin paljon olisi vielä tehtävää. Sisustusprojektit ovat jumittaneet paikoillaan, pikkuhiljaa asialle olisi jo korkea aika tehdä jotain!
Minin huone on tällä hetkellä aikamoinen räjähdyksenkauhistus..Uutta, lastenhuoneeseen sopivaa tavaraa on tullut hankittua eikä vierashuoneen kalusteet ole päässeet alta pois!

mutta entäs sitten ne vaunut?! Monet ovat ehtineet tämän postauksen perään jo kyselläkin, joten tässä olkaa hyvät!
Päätös kauppaan mentäessä oli jo oikeastaan tehty..Meidän vaunu tulisivat olemaan Emmaljungan Duo Edget classic-rungolla. Väri valinta tosin tuli itsellenikin yllätyksenä :) Valkoisen keinonahan hylkäsimme niin monien huonojen kokemusten vuoksi, joten olin automaattisesti olettanut päätyväni toiseen lemppari sävyyni; navyyn! 
Toisin kuitenkin kävi... Mies oli alusta asti ollut ruskean kannalla, mutta antoi lopullisen päätäntävallan kuitenkin minulle :)

Yllättävää kyllä, kaupassa pitkän pohdinnan jälkeen ruskea alkoi myös omaa silmääni miellyttämään enemmän. Sinisistä tuli itsellenikin jotenkin kylmä ja kalsea vaikutelma. Lisäksi pidemmällä tähtäimellä mietittynä ruskea sopii myös mahdolliselle tyttövauvalle paremmin kuin sininen ;)   (Mieheni sukuun tuntuu tosin syntyvän vain pelkkiä poikia)

Sävy johon päädyimme on siis capri brown. Tuon vaunukopanhan saa sitten lapsen kasvaessa vaihdettua ratasosaan, joten erillisiä rattaita ei tarvita.


Enpä nyt oikein tiedä mitä näistä muuta kirjoittelisin :) Paitsi, että renkaat ovat kuulalaakeroidut ilmakumipyörät. En myöskään sitten lopulta halunnut kääntyviä etupyöriä. 

Kyselkää ihmeessä jos olen jättänyt jotain oleellista kertomatta. Käyttökokemuksista tulossa sitten joskus myöhemmin oma postauksensa :)

13 kommenttia:

 1. paljon oli vaunuilla hintaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt tarkkaa hintaa enää edes muista, mutta siinä hiukan päälle 900euroa.. Liikkeessä oli loppuunmyynti, jolloin jäljellä olevista Emmaljungan vaunuista sai vielä -15%. Harvemminhan emmaljungaa myydään missään alennuksessa, mutta he halusivat liikkeen nopeasti tyhjäksi :)

   Hintahan riippuu pitkälti myös valitsemastaan runkovaihtoehdosta. Esim sportrunko olisi ollut vielä +100euroa jne..

   Poista
 2. Onpa nätit! Ja tuo ruskea o kaunis väri! Ystävälläni on nuo samat valkoisena ja tuo malli on kyllä tyylikäs ja ovat olleet hyvät. Kunnon vaunut maksavat varmasti itsensä takaisin.
  Siskoni sai puoli vuotta sitten pojan ja ei mennyt kauaakaan kun heidän ostamansa vaunut meni vaihtoon kun eivät ollet hyvät käytössä. Joten laatu on aina laatua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että ystäväsi on ollut tyytyväinen! Omat käyttökokemukset liittyvät vielä olohuoneessa lykkimiseen :)

   Suomessa kun talvikelitkin asettavat omat haasteensa niin haluttiin kerralla sitten kunnolliset.. Olen kuullut niin monelta miten loskassa pääsee etenemään kerrallaan pari metriä ja sitten on hakattava loskaa renkaiden ympäriltä pois..ei sekään kivaa olisi!

   Poista
 3. Todella nätit vaunut! Värin ja mallinsa puolesta taas hyvinkin ajattomat, kyllä noilla kelpaa kyydittää rakkauspakkausta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä kun saataisi pian "johtaja" kyytiin ;)

   Poista
 4. Olipa ihana tänään eksyä blogiisi :)
  -Uusi vakkari lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos aivan ihanasta, päivääni ilahduttaneesta kommentistasi!

   Poista
 5. Onpa tyylikkäät rattaat! :) tosi ajattomat ja hyvää laatua! :) onko teillä mitään kesäsuunnitelmia? Mitä jussina? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Omaa silmääkin miellyttävät kovasti ja plussaa tosiaan tuosta ajattomuudesta :)

   Kesää vietellään tässä kodin lähettyvillä, muutamat matkasuunitelmat kun jouduttiin perumaan läheisen lasketun ajan vuoksi. Juhannuksena tosin mahdollisesti pieni reissu itä-suomeen mökkeilemään!

   Mukavaa päivää Sinulle!

   Poista
 6. Oletteko te myymässä näitä pois? Sain nimittäin tori.fistä teidän kuvia myytävistä vaunuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä?? En todellakaan ole näitä myymässä!! Voisitko tarkentaa hieman mitä kautta sait kuvan tai antaa myyjän yhteystiedot/linkin myynti-ilmoitukseen..

   Poista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista