lauantai 29. kesäkuuta 2013

Päivän asu 26062013


Huomenta kaikille!
Mitenkäs on viikko siellä ruudun toisella puolen vierähtänyt? Itse olen loman jälkeen palannut arkirytmiin, mikä on tietysti vain hyvä asia, jää turhat herkuttelut pois ja vuorokausirytmi normalisoituu :)
Eilen paukahti taas uudet viikot raskauskalenteriin ja nyt on jäljellä 8viikkoa laskettuun aikaan, jaikks!

Sain muuten eilen ilmoituksen matkahuollosta saapuneesta lähetyksestä, Stokken pinnis on siis jo saapunut vaikka alkuun uhkailivat jopa yli 8 viikon toimitusajoilla! Parempi näin päin :)
Malttamattomana olisin tietysti halunnut kotiuttaa paketin sillä samalla sekunnilla, valitettavasti vaan matkahuolto oli jo mennyt kiinni ja paketin haku siirtyy maanantaille :/

Menneellä viikolla olin erään ihnanan blogittaren kanssa nauttimassa auringosta terassilla ja tämän postauksen kuvituksena toimiikin asukuvat tuolta päivältä! Ihana T napsi kamerallaan päivän asu-kuvat :) Apua, miten outoa olikaan olla jonkun muun kuin miehen tai jalustan kuvattavana :)) Meikäläinen jäätyi kyllä täysin hih! Saivatpahan muuten jätskikioskilla istuneet miehetkin hyvät naurut meidän heiluessa kameran kanssa :) 
Huolimatta jäykästä ja väkinäisestä olemuksesta sai T mielestäni aivan mahtavia kuvia! Pitäisi itsenikin perhetyä hieman paremmin noihin kameran säätöihin, jotta jatkossakin täällä voitaisiin nähdä yhtä laadukkaita kuvia!

10 kommenttia:

 1. Oooi, sänky tulikin näin nopeasti! Aivan mahtaa, kuvia siis odotellessa. :) Ja jäätynyt malli, höpönlöpön. Upea odottava äiti, tyyliä sekä kauneutta parhaimmillaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just juteltiin, miten siinä menee vielä aikaa hih! Kyllä suurin kiitos näistä upeista kuvista kuuluu kuvaajalle!! <3

   Poista
 2. Kauniita kuvia, etkä kyllä näytä yhtään jäykältä niissä :) Mutta se on totta kyllä, itselläkin joskus vaikea olla muun kuin miehen kuvaamana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Itse tunne itseni aika-ajoin varsin hölmöksi esim jalustalla asukuvia napsiessani :) Ehkä harjoitus tekee tässäkin asiassa mestarin?!

   Poista
 3. Onpa aika mennyt nopeasti- äskenhän vasta kerroit raskauksestasi ja nyt on enää noin vähän aikaa h-hetkeen! :)
  Kaunis asu, ihana tuo keltainen väri ylläsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin tuntuu, että nämä viimeiset viikot juoksevat hirveää vauhtia eteenpäin!!
   Keltaista ei varmaan ennen tätä paitaa olekaan vaatekaapistani löytynyt :)

   Poista
 4. Tosi kaunis asu, varsinkin tuo paita :) Nyt tuli kauhea hinku ostaa jotakin keltaista, se näyttää niin hyvältä! Itseltäni ei löydy vielä yhtäkään keltaista paitaa... Täytyisi varmaan vähän rohkaistua värien käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itseltänikään ei ennen tätä löytynyt yhtään keltaista vaatekappaletta! Vähän kun vielä ruskettuisi niin keltainen näyttäisi mahdottoman upealta ;)
   Et ole ainut, nimittäin minullakin löytyisi paljon parannettavaa juurikin tuon värien käytön suhteen!

   Hyvää viikon alkua!

   Poista
 5. Hei! Luen blogiasi ja tykkään kovasti. Miten pääsisin viralliseksi lukijaksi kun en näe lukijoita sivupalkissa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotatuota..minulla on kyllä niin hakusessa tämä tekninen puoli :) Yritän saada tuonne sivupalkkiin sen lukijat gadgetin niin josko sitä kautta onnistuisi?! Ilmoittele mikäli ei onnistu niin mietitään sitten muita mahdollisuuksia :))

   Poista