perjantai 7. kesäkuuta 2013

Summer days!

Hassua, miten viime päivinä ystävät ja tuttavat ovat kertoneet toivoneensa vuoksin viileää kesää!! He myös huolissaan voivottelevat, että miten minä tämän helteen kanssa oikein jaksan ja pärjään :D Tässä vaiheessa laitan lauseen usein poikki hyssytellen, älkää nyt hyvät ihmiset vain viileitä ilmoja toivoko!!
 Ei varmasti ole blogia pidempään seuranneille mikään uusi juttu, että minähän rakastan kesää ja lämpöä, tätähän on koko pitkä ja pimeä talvi odotettu < 3 Edes tämä raskaus ei ole asian tilaa miksikään muuttanut ja haluaisin todellakin sen päivän nähdä, kun minä liiallisesta kuumudesta valitan :) 

Näine eväin jo monena päivänä olemme Minin kanssa aurinkotuoliin kellahtaneet nauttimaan auringon säteistä ja ennenkaikkea rennosta olosta!


Uskokaa tai älkää näistä kalkkilaivan kapteeni-kuvista huolimatta pieni päivetys on jo pintaan tarttunut! Sen verran vaalea kuitenkin olen, että täydellisen ruskettunut iho saa jäädä vain haaveeksi vaikka kuinka itseä käristäisi :) Nyt raskaana ollessa en uskalla purkkirusketukseenkaan tarttua.Viime kesänä takapihan terassi jäi oikeastaan kokonaan ilman käyttöä, mutta tänä kesänä asiaan on tullut muutos!  Asiaan varmasti vaikuttaa tuo keväällä ostettu sohvaryhmä.. Eihän se mikään paras mahdollinen ruokailuhetkiin ole, mutta halusin terasille nimenomaan sohvakaluston ruokaryhmän sijaan. Siinä on sitten kiva ystävien kanssakin istuskella iltaa hyvän juoman kera!
Ihanaa kun kasviksissa ja hedelmissä on taas makua! Puhumattakaan uusista perunoista nam! Ja kyllähän se ruoka vaan maistuu vieläkin paremmalta ulkona, terassilla nautittuna :)


Jälkiruokaa unohtamatta!!


Tänään näyttääkin vähän pilvisemmältä päivältä..Se ei oikeastaa menoa haittaa sillä, ohjelmassa on pikainen pankkipalaveri ja sen jälkeen rakkaan äidin kanssa kaupungilla treffaamista!

Oikein ihanaa viikonloppua!


3 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania kesäkuvia! Kelpaisi kyllä moinen terassi tännekin, herkut samoin. Ei varmaan pitäisi ennen lounastaan lukea yhtään blogia ruokakuvien vaaran takia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, itsellekin tuli nälkä tätä postausta kirjottaessa :)

   Poista
 2. Niinpä, kyllä se vaan lämmöstä pitää nauttia!! :) Joskus meinaa ahdistaa kuumuus sillon kun pitää tehdä jotain, mutta muuten ei kyllä :)

  VastaaPoista