tiistai 23. heinäkuuta 2013

Hoitoalustaa mä metsästän


Meiltä puuttuu vielä niinkin tärkeä hankinta kuin hoitoalusta hoitopöydälle! Olin ajatellut, että ostetaan jokin suht halpa, beigen sävyinen.. Asia on jäänyt viime tippaan, sillä eihän moisen löytyminen nyt voisi olla vaikeaa.. Eihän?! :)

Nettiä selatessani ja erilaisia alusta vaihtoehtoja läpi kahlatessani huomasin, että valinta voi sittenkin olla hankalampi kuin kuvittelin! Enää ei perus beige vaihtoehto tuntunutkaan niin houkuttavalta :)
Ei varsinkaan sen jälkeen kun törmäsin tähän NG babyn Big Star-hoitoalustaan! Rakkautta ensi näkemällä!Kuvat: cdon.fi

Valitettavasti moni muukin on iskenyt silmänsä samaiseen navyyn alustaan kuin minä! Olen nyt kaikki mahdolliset ja mahdottomat lähteet käynyt läpi ja kaikissa paikoissa tuote on väliaikaisesti loppu! :/

Olen liittynyt useammassa paikassa seurantalistalle, josta sitten saan ilmoituksen kun tuotetta on taas saatavilla. Sen lisäksi lähetän huomenna vielä muutamaan paikkaan sähköpostia..Tekisi kovasti mieli jäädä odottelemaan, mutta kuinkakohan kauan mahtaa mennä ennenkuin varastot saavat täydennystä..Sitä kun ei voi tietää! :/

Olisikohan jollain siellä tiedossa mahdollisuus mikä minulta kenties on jäänyt huomaamatta mitä kautta saisin tämän tuotteen käsiini? :)Olisi myös kiva kuulla millaisia hoitoalustoja teillä on ollut? Suosituksia? Varteenotettavia kilpailijoita tälle Big Starille? :)

10 kommenttia:

 1. ihanat tähdet! Blogissani on huomenna sneak peakia uusista tähtijutuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikohan tähtiä olla liikaa?! Meillä kun ne ovat Gantin sohvatyynyistä levinneet torkkupeton kautta keittiön mattoon ja nyt jopa mahdollisesti Minin huoneeseen :)

   Poista
 2. Osta varalle valkoisia ikeasta, ne on kahden pakkauksessa ja helpoimmat irroittaa pesuun. Niille käy kuitenkin pesua vaativia vahinkoja aluksi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vinkki, kiitos!
   Tosiaan käytännöllisyys tässä asiassa ennenkaikkea koska niitä mainitsemiasi vahinkoja varmasti sattuu ;)

   Poista
 3. Hei hiukan hieno tuo sininen! Meillä oli joku hempee vaaleenpunanen. Se oli kyllä hyvän mallinen, oli reunaa niin ei päässyt kiepsähtää yli tms ja helppo pestä/pyyhkiä. :) Mut siis ihan perus lastentarvikeliikkeestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekin tytölle olisi varmasti kaikkea ihanaa vaaleanpunaista tullut hankittua :) Käytännöllisyyshän myös paljon ratkaisee kun niitä "vahinkoja" tosiaan varmasti sattuu!

   Poista
 4. Taisin nähdä näitä Baby Stylessa täällä Tampereella, kun kävin heidän liikkeessään perjantaina... Heillä on nettikauppa, mutta sieltä puolestaan en tätä löytänyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pitääkin heti huomenna selvitellä asiaa tarkemmin :)

   Poista
 5. Piti lisätä vielä, että itselle otin siis niinikään NG Babyn hoitoalustan, mutta päädyin Royaliin (valkealla pohjalla kruunuja). Päällinen on noissa vetoketjulla irroitettava eli saa näppärästi heitettyä pesuun. Tosin otin vielä kosteudenpitävän parjansuojusliinankin, jota sitten voi myös pitää hoitoalustalla puhdistusta nopeuttamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin katselin tuota royal hoitalustaa, mutta päädyin kuitenkin odottamaan josko jostain saisin tuon big star alustan käsiini :) Vaikuttavat varsin hyviltä tuotteilta!

   Poista