torstai 4. heinäkuuta 2013

Ma-ma-material mom!

Heippa! Joko siellä ruudun toisella puolella odotellaan viikonloppua? Meillä on tiedossa varsin vaaleanpunainen viikonloppu, sillä huomenna vietämme vuosipäivää ja lauantaina on luvassa mieheni kaksoisveljen hääjuhla!  Ihanaa Ihanaa! < 3

Nyt tulin esittelemään mitä kaikkea muuta vaunujen lisäksi meille  Lastentarvikkeesta tarttui mukaan..Vaunuthan esittelinkin jo täällä.

Tosiaan paikkakuntamme lastentarvikeliikkeessä oli toukokuussa loppuunmyynti, josta saimmekin suurimmat hankinnat melko hyvään, pakettihintaan! Mutta kyllä näihin hankintoihin siitä huolimatta rahaa saa uppoamaan..Vastaavasti sitä pääsisi varsin halvallakin, mutta itse en ole, pakko myöntää mikään kauhen suuri käytetyn tavaran fanittaja... Pidemmittä puheitta, ensimmäiseksi turvakaukalo:Mies olisi varmasti parempi tästä tuotteesta kertomaan, itseltäni meni hieman ohi kaikki kaukalon tekniset ominaisuudet sun muut. Kyseessä on kuitenkin BeSafe Izi go-turvakaukalo + Isofix-jalusta. Turvakaukalon saa myös kätevästi kiinni ostamiimme Maxi-Cosin matkarattaisiin, jotka muuten unohdin kuvata! 
Kaukalo oli mielestäni varsin kevyt ja tasapainoinen, hyvä kantaa. Punainen väri taas toi M:n mieleen ferrarin.. Miehet! :)


Tämän itkuhälyttimen bongasimme vasta kun olimme kassalla maksamassa. Ja onneksi huomasimme! Itseäni oli pitkään häirinnyt itkuhälyttimien radiopuhelinmaisuus ja suoraan sanottuna ruma ulkonäkö. Pääasiahan on tietysti, että hälytin toimii luotettavasti ja moitteettomasti, mutta voihan sitä muotoiluunkin kiinnittää hieman ainakin huomiota ;) Eikös vain?

Meidän itkuhälytin on siis Padwico 850. Hälytin käyttää täysin digitaalista tekniikkaa ja lupaa ettei häiriötä esiinny lainkaan. Tässä myös säteilytaso oli markkinoiden alhaisimpia. Lisäksi kuuluvuusalue on jopa 500m. Muita ominaisuuksia ovat mm vanhempien vastaustoiminto, yövalo ja lämpötilan näyttö lapsen yksikössä!Stokken TrippTrapp-tuoli saa odottaa käyttöönottoa vielä jonkin aikaa :) Hankimme tosin tuon Newborn-setin, jonka avulla tämäkin tuoli saadaan otettua käyttöön jo vastasyntyneestä lähtien. Siihen asti se saa toimittaa lastenhuoneen tuolin virkaa, tuolin jonka Pentik-puput ovat valloittaneet :)
Sängystä teen ihan oman postauksen. Pinnis on jo koottuna, mutta tekstiilit vielä puuttuvat... Niin ja se oma pieni potkuttelija sieltä nukkumasta! < 3
Kiinnostaisiko teitä nähdä täällä blogin puolella millaisia vaatehankintoja olen Minille tehnyt? Täällä kirjoittelinki jo GAP:n aleista, ja kyllähän sinne tuli yksi jos toinenkin tilaus klikkailtua :)

7 kommenttia:

 1. Minä en edes tiennyt, että tuommoisessa turvakaukalossa voi olla teknisiä ominaisuuksia...

  Pentikin puput ovat suloisia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meni itselläkin sormi suuhun kaikenmaailman isofix-kiinnitysten sun muiden suhteen, mies oli onneksi automaailman testejä ja taulukoita tutkinut :)

   Poista
 2. Mä ainakin odotan viikonloppua innolla! Töissä on ollut härdelliä koko ajan ja jotenkin oon ollut aika väsynyt. Joten tarpeeseen tulee :) Ihanaa, kun teillä on häät tiedossa, ne on aina niin ihania juhlia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, nautihan nyt vapaasta viikonlopusta oikein kunnolla!
   Häät tosiaan ovat ainan iin herkkiä ja kauniita juhlia <3

   Poista
 3. kiinnostaa äkkiä lisää vauva postauksia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Ensi viikolla aivan varmasti tulossa :>

   Poista
 4. esikoisen aikana ainoa hankinta johon mies puuttui, oli turvakaukalo. muuten sain päällepäsmäröidä Ihan Itse. ja niin hyvä kaukalo olikin (joki sen vuoden testivoittaja) että oli meidän kaikilla kolmella lapsella.

  VastaaPoista