perjantai 12. heinäkuuta 2013

Moottori- ja sydänääniä!

Heippa! Onko teillä muilla ollut teknisiäongelmia tekstin kirjoittamisen kanssa?! Minun piti jo eilen tämä postaus julkaista, mutta kuvien lataamisen jälkeen en saanutkaan enää tekstiä lisättyä...Kumma juttu, mutta onneksi ongelma näyttää nyt ratkenneen!

Alunperin kun aloin blogia ja raskausjuttuja kirjoittamaan, ajatuksena oli tehdä tästä paikka josta saisi vertaistukea muilta... Paikka johon purkaa raskaushormonien aiheuttamia mielialan vaihteluja ja ehkä hieman valittaakin pahasta- ja tukalasta olosta ;)  Tällaiselle foorumille ei kuitenkaan ole ollut tarvetta. Tästä johtuen ehkä raskausjututkin ovat jääneet aiottua vähemmälle kun ei oikein ole ollut mistä kirjoittaa :)
Nyt aion kuitenkin kirjoitella hieman keskiviikkoisia neuvolakuulumisia..

Viikkoja tuolloin oli kasassa 33+5
Painoa on tullut 9kg! Kyllä se 10kg menee rikki, se on selvä! Saa nähdä vain että kuinka paljon :) 
Verenpaine minulla huitelee varsin matalalla :100/60. Eipähän ainakaan tarvitse kieltäytyä lakritsista tai varoa suolan käyttöä! 
Kohdunpohjan korkeus: 28cm, hieman keskikäyrän alapuolella mennään.

Nyt neuvolakäynnit ovatkin kahden viikon välein. Tuntuu välillä "turhalta" ravata siellä kun kaikki tosiaan on kunnossa ja nämä tarvittavat mittauksetkin pystyisin töissä itse suorittamaan, mutta onneksi on kiva terveydenhoitaja. Paljon tuleekin kaikenlaisista asioista höpistyä hänen kanssaan :)
Ensi viikolla joudun vielä kerran ylimääräiseen verikokeeseen, Rh negatiivisen veriryhmän vuoksi. Yhteensä näitä ylimääräisiä verikokeita raskauden aikana on kolme; alussa, keskellä ja nyt vielä lopussa.

Pääsimme keskiviikkona myös käymään Ikeassa hakemassa muutamat puuttuvat huonekalut sun muuta, pientä sisustustavaraa... Minin huone alkaakin olemaan jo aika valmis < 3 Postausta aiheesta siis luvassa pian!

Kävimme samalla Ikean-reissulla myös hieman koeajelulla :) Meillä kun taitaa tässä olla myös auton vaihto edessä... Tämän hetkisellä Audilla toki pärjäämme alkuun, mutta silti tilavampi auto olisi hakusessa. Tämä aihe poikkeaa blogini aihepiiristä, mutta varmasti tästäkin projektista tulen täällä jatkossakin, ainakin jonkin verran kirjoittelemaan. (Lifestyle-blogihan voi sisältää mitä tahansa taivaan ja maan väliltä :D ) Monelle saattaa itseasiassa tulla yllätyksenä, että olen varsinainen autotyttö! 

Tämä mielenkiinnon kohde kumpuaa varmasti lapsuudesta.. Sain lokariauton lahjaksi ennenkuin osasin kävelläkään ja jolla sitten myöhemmin kaasutellessa pilasin meidän nurmikon hups! 
Isäni veti minua myös talvisin pulkassa pitkin metsiä ja ojan pohjia hankirallia katsomassa :D "Hän syntynyt on vauhti kallossaan. Hei hei hei, ja bensaa suonissaan" vai miten tämä kuuluisa laulu nyt menikään..
Minin vaatteet odottavatkin jo narulla laatikkoon viikkaamista. Ennen sitä aion kuitenkin napsia muutamat kuvat tänne blogin puolelle, joten pian luvassa myös vaatepostausta!

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Innolla odottelen postaus Minin huoneesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Yritän toteuttaa sen mahdollisimman pian.
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Voi noita pikkuisia tossukoita.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä <3 Ei niille varmasti käyttöä tule, montaa kertaa ainakaan mutta ajattelin ne sitten laittaa narulla esim seinälle tai vastaavasti kehystää :)

   Poista
 3. Hih nyt olis auto tämänkin tytön makuun! Melkosen makea kaara;) Kiitos ihanasta blogista, vasta äskettäin tänne löysin!:D
  -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa! Mahtvaa kuulle että joku muukin siellä jakaa tämän innostukseni autoja kohtaan :D Hieman minua jännitti millaisen vastaanoton aihealueen laajentaminen tuollaiseen suuntaan saisi!

   Poista
 4. Oi ihana nähdä pienen huone! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvanhuoneissa on aina jotain niin rauhallista ja harmonista, ihan oma tunnelmansa <3

   Poista