maanantai 1. heinäkuuta 2013

Viikonlopun kuulumisia


Perjantai ja lauantai olivat kyllä tähän mennessä vaikeimmat päivät koko raskaudessa, ainakin fyysisesti..Henkisesti taas ensimmäiset 12 viikkoa olivat ehdottomasti kaikkein raskainta aikaa.

Olen ollut onnekas ja voinut koko raskauden ajan paremmin kuin ikinä; verenpaine pysynyt koko ajan alhaisena, eikä minua siltikään huippaa.. Hemoglobiini on tippunut vain aavistuksen jo valmiiksi hyvästä arvosta, minkäänlaisia supistuksia/särkyjä tms ei ole ollut! Voisin sanoa olevani elämäni kunnossa :)
Jaksan edelleen kävellä 7km lenkkejä; pidempäänkin sitä jaksaisi, mutta vessahätä alkaa loppimetreillä olla jo niin kova etten pidemmälle taida enää uskaltaa lähteäkään ;)

Loman jälkeen Mini sitten päätti, ettei töihin olekaan niin kivaa palata :) Kiire, ylitöiksi venynyt työpäivä sekä Minin yölliset kevätjuhlaliikkeet saivat aikaan, että lauantaina tunsin pieniä repäisyjä vatsanahassa... Sen lisäksi jalkoja pakotti ja selkää särki.. Valitettavasti jouduin jättämään tämän vuoksi eräät juhlat välistä, mutta lähes kolmen tunnin päikkärit ja 10 tunnin yöunet korjasivat tilannetta ja sunnuntaina tämä tyttö oli kuin uusi ihminen!
Suorastaan pursuin uutta energiaa ja vaikka kuinka yritin hillitä itseäni ja ottaa rauhallisesti en voinut itselleni mitään vaan tartuin aamusta imurin varteen pesukoneen käydessä kodinhoitohuoneessa :) Voi miten ihanaa onkaan kun saa viedä pyykit ulos narulle kuivumaan! Näitä arjen pieniä asioita joita rakastan < 3 Mielestäni pyykit tuoksuvatkin aivan erilaiselle kun ne on kuivattanut ulkona!
Terassihortensiakin on puhjennut kukkaansa. Kauniit isot, puhtaan valkoiset kukat oi miten minä tykkäänkään!


Puhtaan kodin kruunasi tämä ostamani ruusukimppu! Jos minä saisin päättää tai oikeastaan jos budjetti vain antaisi periksi niin meillä olisi aina, useampi tuore kimppu leikkokukkia kotona! Itseasiassa yksi haaveeni on, että saisin tuoreet leikkokukat omasta pihasta. Askel lähempänä tätä haavetta ollaankin ja toivon, että ensi kesänä meidän puutarhassa kukkivat ainakin neilikka ja pioni!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!p.s loppuviikolla luvassa esittelyt mm Stokken sängystä sekä muista vielä esittelemättä olevista ostoksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti