torstai 29. elokuuta 2013

Kauneuden kuolemansynnitIhana Elisabete haastoi minut blogissaan paljastamaan seitsemän kauneuden kuolemansyntiäni. Eipä olisi voinut sopivampaan saumaan kolahtaa tämä haaste.. Saadaan blogiin muutakin sisältöä kuin vauva-juttuja ;) Alunperinhän tämän blogin aiheiden pitikin pyöriä varsin pinnallisissa aiheissa! 1. Ylpeys
Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?
Ripsiväri! Omat ripseni ovat jo luonnostaan suht pitkät, mutta hieman mascaraa ja ripset räpsymään :)

2. Kateus
Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa kadehtit kaikkein eniten?
Kaunis ja suora hammasrivistö! Omat ethampaani kun ovat aina olleet hieman vinot. Toisaalta vaikka mahdollisuus oikomishoitoihin onkin olemassa, en ole valmis tähän ryhtymään! Vinot hampaat ovat osa minua ja persoonaani :) 

3. Viha
Mitä kauneustuotetta vihaat?
Vartalo voiteita! Vaikka nautinkin aamuisista/iltaisista kasvojen hoitorutiineistani niin vartalon rasvausta inhoan ylikaiken.. En millään jaksaisi odottaa rasvan imeytymistä :)
 

4. Laiskuus
Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
Vaikka kuinka ihailen ruskettunutta ihoa ja mielestani itselleni sopiikin paremmin pieni päivitys kuin kalkkilaivan kapteeni-look, olen silti todella laiska käyttämään mitään päivettäviä tuotteita/itseruskettavia. 
Kauneusrutiineista taas väliin jää useimmiten vartalon kuorinta. 


Kuva: Hair Studio Maicci / Susanna Villanen


5. Ahneus
Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?
Hiustenpidennys ei nyt varsinaisesti ole kauneustuote, mutta se on kyllä kalleinta mitä ulkonäköön olen tuhlannut :) Halvin varmasti jokin marketti luomiväri

6. Ylensyönti
Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on, niin mitä?
Kröhöm... pakko tunnustaa; minulta löytyy ripsivärejä, meikkivoiteita ja aurinkopuutereita useampi kappale.. Myönnän olevani mainostenuhri! Huolimatta siitä, että olen useammasta kauneustotteesta löytänyt jo sen täydellisen luottotuotteeni sorrun silti kokeilemaan uusia.. Ruohohan on tunnetusti vihreämpää aiden toisella puolen...vai onko? :)  

7. Himo
Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?
Haluaisin kovasti kokeilla kavitaatohoito, joka on uusi, ei-kirurginen menetelmä poistaa ihonalaista rasvakudosta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti